Katılımlarınız için bizde sizlere teşekkür ediyoruz.Ödeme yapıldı, katkısı olan herkese teşekkürler. Bu tarz splitlerin devam etmesi dileğiyle
Senede 1-2 kez yapmayı düşünüyoruz.
Ve daha farklı Splitler de olacak şimdiden söylemiş olalım
Katılımlarınız için bizde sizlere teşekkür ediyoruz.Ödeme yapıldı, katkısı olan herkese teşekkürler. Bu tarz splitlerin devam etmesi dileğiyle
Ödeme yapıldı. Hayırlı günler hocamBugün ödemelerin son günüdür, bilgilerinize;
@Eminuludağ - 3.640 TL
@engineer - 12.165 TL
@evremedusa - 6.315 TL
@freshperfumer - 15.625 TL
@katrinn - 5.060 TL
@Mrsniff44 - 8.920 TL
@Rıdvan - 9.875 TL
@Riyafes - 4.476 TL
@RNYCL34 - 830 TL
@vargvikernes - 15.760 TL
Bilgilendirme kargo takip no paylaşılacak mı üstadım.Değerli parfümseverler ;
İşleyişi bir çoğunuz biliyor ama ben yeni gelen üyelerimiz için hatırlatma amaçlı yazıyorum.
Ödemeler bugün bitti ve daha bana gelen kargo yok.
Ürünler bana gelecek ondan sonra bende dekantlama işlemlerini yapıp en kısa sürede sizlere ulaştıracağım.
Katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum , sağlıcakla kalın.
WhatsApp split ve kargo bilgilendirmelerini anlık almak için 05465456121 kayıt edip kullanıcı adınızı veriniz.
Tabiki hepsi sizlerle paylaşılacak. Önce bana bi gelsin kargolar ben dekantları çekip hazırlıklarımı yapayım sizleri bilgilendireceğim.Bilgilendirme kargo takip no paylaşılacak mı üstadım.
Elinize emeğinize sağlık teşekkürlerDeğerli Parfümseverler.
Bugün itibariyle bana gelmesi gereken parfümlerin kargolari elime ulaşmış olup, en kısa sürede dekantlama işlemleri bitince sizlere kargolarınızı göndermeye başlayacağım.
Sağlıklı günler dilerim..
Güzel günlerde kullan abiKargo elime ulaştı Emeğinize sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstadım kargolar çıktığında, buradan bir bilgilendirme/takip kodu paylaşacak mısın?Değerli Parfümseverler.
Bugün itibariyle bana gelmesi gereken parfümlerin kargolari elime ulaşmış olup, en kısa sürede dekantlama işlemleri bitince sizlere kargolarınızı göndermeye başlayacağım.
Sağlıklı günler dilerim..
Tabiki hepsi buradan ve whatsapp üzerinden de olacak.Üstadım kargolar çıktığında, buradan bir bilgilendirme/takip kodu paylaşacak mısın?