TheLifeRead
Koku Meraklısı
Kargo tarafıma ulaştı , teşekkür ederim.
Sizde yokmu paketin içinde?Kargom bugun ulasti... Emeginize saglik... Dekantlari deneyip yorum yapacağım... Paylaşan arkadaslara da tsk ederim... Cukulata mi dendi ? Nasil yani?
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
YoookSizde yokmu paketin içinde?
Büyük bir hata kusura bakmayın telafisi gecikmez ama.Yoook
Güzel günlerde kullanın .Kargom elime ulasti. Ozenli paketleme ve minik cikolata icin tesekkurler. Sızdırmadan hepsi gelmis, sag olun.
Güncelleme-Atomizer tam kapanmamıs sanırım suanda hicbir sorun ve kayıp yok ellerinize saglık tekrardan jestiniz icin de tesekkurlerKargom dün elime ulaştı her şey için çok teşekkürler,bleu de chanelin atomizeri biraz fazla ıslaktı ama normaldir diye dusunuyorum![]()
Afiyet olsun. Kokularınızı da güzel günlerde kullanınSevgili @H.Dalyan 'a hersey icin ozellikle de sonradan gönderdiği cikolatayi (fistikli olani tabi) nefessiz yutmami saglayip diyetimi bozdurdugu icin tsk ediyorum
Güzel günlerde kullanın. Çikolata için söz vermiyorumElinize sağlık paketleme çok iyi olmuş, çikolataların da kalitesi gittikçe artıyor bir sonraki sefere rafaello bekliyorum![]()
Güzel günlerde kullanınKargom dün elime ulaştı her şey için çok teşekkürler,bleu de chanelin atomizeri biraz fazla ıslaktı ama normaldir diye dusunuyorum![]()