Neler yeni

27-31 Mart Spliti ( 27 Mart 21:00 )

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Evet sayın forum üyeleri bir splitimizi daha bitirdik bugün son kargoları da teslim ediyorum. tüm kargolar tarafıma ulaştıktan sonra 5 gün içinde herkesin kargosunu çıkardım ve umarım sizler için geç olmamıştır.
Hata, kusur veya eksik olmaması için çok gayret gösteriyoruz ama olursa da lütfen bana hemen mesaj yoluyla ulaşın en kısa sürede sorunu çözeceğime emin olablirsiniz.
Bir sonraki splitimiz Mayıs ayının ilk 15 günü içerisinde " Yaza Giriş " adı altında sadece ilkbahar ve yazlık parfümler üzerine olacaktır şimdiden size ön bilgi vermiş olayım.

Sağlıcakla ve güzel kokularla kalmanız dileğiyle..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Attila

Koku Meraklısı
Merhabalar, kargomu teslim aldım. Hem özenli paketleme hem de güzel hediyeler için çok teşekkür ederim

Kültür Mantarı

Koku Meraklısı
Kargom dün elime ulaştı her şey için çok teşekkürler,bleu de chanelin atomizeri biraz fazla ıslaktı ama normaldir diye dusunuyorum 🙌

Lemonade

Koku Meraklısı
Elinize sağlık paketleme çok iyi olmuş, çikolataların da kalitesi gittikçe artıyor bir sonraki sefere rafaello bekliyorum :D

Sparfume

Koku Meraklısı
Sevgili @H.Dalyan 'a hersey icin ozellikle de sonradan gönderdiği cikolatayi (fistikli olani tabi) nefessiz yutmami saglayip diyetimi bozdurdugu icin tsk ediyorum

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi