Merhaba bu başlığı ilk kez denediğiniz veya bugün denediğiniz kokuyu veya kokuları yazmak için kullanabilirsiniz. İyi forumlar
O zaman sevgili @necfragrance hocam; kafa karışıklığına neden olmamak adına diğer başlığı sadece bugün hangi parfümü kullandım şeklinde düzeltip buna ilaveten ayrı bir başlık olarak da merak edilen ve bilgi sahibi olmak istediğiniz parfümler şeklinde de bi ayarlama yapabilir miyiz?Merhaba bu başlığı ilk kez denediğiniz veya bugün denediğiniz kokuyu veya kokuları yazmak için kullanabilirsiniz. İyi forumlar
Teşekkürler hocam öneriniz için, aslında diğerinde biraz karışıklık olacaktı. O yüzden ayırmak istedim.O zaman sevgili @necfragrance hocam; kafa karışıklığına neden olmamak adına diğer başlığı sadece bugün hangi parfümü kullandım şeklinde düzeltip buna ilaveten ayrı bir başlık olarak da merak edilen ve bilgi sahibi olmak istediğiniz parfümler şeklinde de bi ayarlama yapabilir miyiz?
Falcon leather'ı beğenmene sevindim kardeşim.Matiere Premiere Falcon Leather
Markanın çoğu kokusunu denedim. Çoğu katmanlama icin üretilmiş ,performanslı, düz ve basitti ancak falcon leather tavsiye üzerine deneme sample aldım. Gerçekten iyi bir burna sahip birinin kullanması gereken, deri notasını seviyorsanız kesin ilk sırada seveceksiniz, genel beğenisi yüksek, ama gene riskli bir koku tam adı gibi safranla birlikte ladenle başlayıp deri nin net hissedildiği ud ve recinlerle kapanan, performansı Üst seviyede ,kimseyi üzmeyecek gerçekten bu markanın en sevdiğim kokusu oldu. Siseli almaya değer, markanın, özgün, güzel işlerinden.
Gerçekten dediğin kadar varmış teşekkürlerFalcon leather'ı beğenmene sevindim kardeşim.
Notlarım arasında kendileri. Bende çok merak ediyorum.Maison Crivelli Tubéreuse Astrale
Daha önce denemiştim. Şimdi anca yazabildim.
Markanın kırmızı şişeleri nükleer seviyede performansı çok yüksek şimdi kokuya gelelim.
Başlangıcına 5 veya 10 dk dayanmak gerek ufak yumusaktan gelen bir deri hissiyatı var. Ama notalarda yok.Herkese göre değil, koku bambaşka ve bu zamana kadar böyle bir koku koklamadim diye düşünüyorum. Notalarinda Tarçın,sümbülteber,osmanthus,Vanilya ve misk var .Quentin Bisch gerçekten başarılı bir koku çıkarmış, sümbülteber bayan parfümlerinde kullanılır diyeceksiniz, carnal flower daki gibi bir sümbülteber yok içinde zaten deri de olduğu için erkek kullanımına cok uygun bir koku.
Bende şişeli olarak mevcut geçen haftalarda almıştım çok güzel beğendiğim bir koku menhattan. Fakat dediğiniz diğer koku nasıl benzerlik ne oranda. İsmini görüyordum ama hiç yorumuna denk gelmemiştim.Roja Manhattan
Süper parfüm fakat bence Boclet Tobacco bu kadar uygun fiyattayken -ben 3'e almıştım- Manhattan'a 7-8 vermem. Parasal derdi olmayan alabilir![]()
İncelemesini yaptım hocam Parfüm İncelemelerine bakarsanız göreceksinizBende şişeli olarak mevcut geçen haftalarda almıştım çok güzel beğendiğim bir koku menhattan. Fakat dediğiniz diğer koku nasıl benzerlik ne oranda. İsmini görüyordum ama hiç yorumuna denk gelmemiştim.