Teşekkürler hocam. Okuyorum şimdi.İncelemesini yaptım hocam Parfüm İncelemelerine bakarsanız göreceksiniz
TF'un en büyük handikapı tabi parfümseverler için onlar için değil; özel serideki hemen hemen tüm elle tutulur işleri ortadan kaldırmaları oldu. İlk aklıma gelenler London, Japon Noir, Plum Japonais, Moss Breches, Vert des Bois ve Shanghai Lily.London
Oud woodun kuru odunları üzerine baharatlar, tütsü ve çiçekleri ekleyip alt tonlarda yağlı hayvansal bir akor yedirince ortaya London çıkmış.
Koku bağımsız bir markadan çıkmış sanki. Bu bağımsız ve zanaatkar tayfadan kokladığım cesur ama kaliteli içerikli başarısız harmanların tam tersi harmanı kaliteli oldukça iyi bir iş.
2013 ten sonra adam akıllı iş yok gibi markada. Kreatif direktör falan mı değişti acaba.TF'un en büyük handikapı tabi parfümseverler için onlar için değil; özel serideki hemen hemen tüm elle tutulur işleri ortadan kaldırmaları oldu. İlk aklıma gelenler London, Japon Noir, Plum Japonais, Moss Breches, Vert des Bois ve Shanghai Lily.
Mahşerin dört atlısı TV, Tuscan, Oud ve de Noir yanında bunlar özel seriyi özel kılan şeylerdi. Şimdi aynı şeylerin yanında garip garip youtube ve instagram ergenlerine pazarlamaları için yapılmış bi dünya çöp var garip garip renklerde şişeler ve aptal aptal isimlerle.
Hiçbir fikrim yok.2013 ten sonra adam akıllı iş yok gibi markada. Kreatif direktör falan mı değişti acaba.
bu cins yalın halde sunum olarak bende cdg garage'a kadar gidiyor. daha eskilerden benzer yapılar koklamıştım ama çoğu fazla zengin, süslü yada karmaşık kaçıyor. son zamanlardan bunlara dahil edebileceğim Eaumer/Rien çaprazlaması gibi Pekji Blacklight var. bu tema içinde meyan/anason kullanımını çok iyi ele almıştı. Serge de endüstriyel tarafı körfeze kaydırıp Dans le Bleu ile birşeyler denedi ama odunun sentetikliği ile sinir bozucu gerçekçilikte yağlı tuzlu deniz yosununun tezatı biraz bıktırıcıydı.ELdO Rien II;
Önce Bandit daha sonra da Kouros kokladığımda beni şaşkına çeviren hem temiz hem de kirli dengesini tüm enstrümanlarıyla en uçlarda yaşatıp / sağlayan deliliğin en berrak olanını klasik Rien yani İntense İncense olmayanında yaşamıştım. Bir tarafta beyaz kalıp sabunlar, havlular ve çarşaflar ile çamaşır suyu aldehit; beri tarafta ise ağır endüstriyel atıklar üreten sıcak dişlileri gres yağlı makinelerden çıkan deriler ve tabakhane. Kimyonlu ter kokan beyaz yaka çalışanlar da bonus. Evet klasik Rien buydu.
Ancak bu İntense İncense'deki yoğun çikolatalı paçuliyi ve neredeyse sıcak oryantal balzamikliğini bi yere oturtamıyorum. Belki de şipreye oryantali en iyi yedirmiş Palatin hayatımın parfümü diyedir veya bu doğulu enjeksiyon Rien'in ruhuna uymadığı içindir bilemiyorum ama Rien II'yi hiç sevmedim. Düz olanını buna bin defa tercih ederim.
Serge'yi deneyimlemedim ancak Blacklight verdikleri yönünden yine oldukça net ve minimal davranmasına rağmen bana çok fazla geldi; asidik neredeyse asit yağmuru gibi. Parfüm materyalleri alkolde değil de sanki mide özsuyunda eriyik hale gelmiş gibi bir his uyandırıyor bende. Deneysel açıdan ve kişiden kişiye değişiklik gösteren huyları muazzam ama zor iş.bu cins yalın halde sunum olarak bende cdg garage'a kadar gidiyor. daha eskilerden benzer yapılar koklamıştım ama çoğu fazla zengin, süslü yada karmaşık kaçıyor. son zamanlardan bunlara dahil edebileceğim Eaumer/Rien çaprazlaması gibi Pekji Blacklight var. bu tema içinde meyan/anason kullanımını çok iyi ele almıştı. Serge de endüstriyel tarafı körfeze kaydırıp Dans le Bleu ile birşeyler denedi ama odunun sentetikliği ile sinir bozucu gerçekçilikte yağlı tuzlu deniz yosununun tezatı biraz bıktırıcıydı.
Hem hüzünlü hem de güldüren yorumlar paylaşıyorsun. Bana ağırlıklı olarak hissettirdiği ise hüzünlü olmaları.@AbbathDoom abi yorumlarım çok mu hüzünlü ve acıklı niye her yazdığıma üzülüyon?![]()
Bulsak da kullansak. Guerlain ve Malle'nin Türkiye operasyonları veya Türk dist. felaket.Guerlain Heritage Edt
Odunsu aromatik tarzin en iyisi.. tabi ilk formulasyon.. Roja Danger Parfum bile yaninda kalfa kalır