İnan bana dostum son birkaç yıldaki hiçbir şey ud ve amber değil. Tüm trajedi 3-5 baz üzerinden dönüyor en tırışkasından en kallavi markalara kadar ve bundan kaçış yok. Düşünsene Tauer bile buna düştü Heraud'da pü Allah kahretmesin.Al harmain - amber oud aqua dubai
Çok gereksiz ve uzun bir isim ile hem amber olmaması hem oud olmaması
Bu parfüm imagination klonu fakat özet geçmek gerekirse bence zencefil kullanılmamış veya aşırı az kullanılmış hali gibi geldi. Fiyatı arap parfümleri için çok pahalı
Ben iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum şahsen kullanılabilir temiz güzel bir yazlıkAl harmain - amber oud aqua dubai
Çok gereksiz ve uzun bir isim ile hem amber olmaması hem oud olmaması
Bu parfüm imagination klonu fakat özet geçmek gerekirse bence zencefil kullanılmamış veya aşırı az kullanılmış hali gibi geldi. Fiyatı arap parfümleri için çok pahalı
Yaz kullanımı için bir tık güçlü gibi geldi bana. 30 dereceden sonra biraz rahatsız edebilirBen iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum şahsen kullanılabilir temiz güzel bir yazlık![]()
Olabilir. Deneyip göreceğizYaz kullanımı için bir tık güçlü gibi geldi bana. 30 dereceden sonra biraz rahatsız edebilir
18buçuk saat performansı var ama?Maison Crivelli Safran Secret;
Son birkaç yılın odun popilerinin, son birkaç yıldaki tütünümsüydü, metaldi, ozondu, paçulimsiydi, baharatımsıydı ve amberimsi bi şeylerdi gibi popi yandaşlı sunumuyla bizlerin huzuruna çıkarılan; ultra sentetik, karaktersiz, özgünlükten olabildiğine uzak ve kötü bir şaka gibi bir ''Dırzo'' parfümü veya hayır ''DIRZO MOLEKÜLÜ''
Allah sabır versin.18buçuk saat performansı var ama?
Bu mes'eleye ilk cevabımda yolda ve açtım şimdi ise evde ve tokum. Yavaş yavaş yüksek konsantrasyonlu idrak halinde şunları sormak isterim sevgili @Jari :18buçuk saat performansı var ama?
Bütün ayıp böyle bişeyle şansını kullanan dırzodadır diye düşünüyorumBu mes'eleye ilk cevabımda yolda ve açtım şimdi ise evde ve tokum. Yavaş yavaş yüksek konsantrasyonlu idrak halinde şunları sormak isterim sevgili @Jari :
• Dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir müşteri; herhangi bir parfümcüye girse oradaki satıcıya hangisini sorar?
1-) Bu parfüm 18.5 saat mi kalıcı?
2-) Bu parfüm 24 saat kalıyor mu?
• Eğer cevabın 24'lü seçenek ise Dırzo Secret kullanan bir kardeşimiz ya tüm şansını 18.saat 31.saniyeden sonra kullanmaya kalkar ve maalesef orada hiçbir varlık gösteremezse bu kimin ayıbıdır?
Dark çuklat diyor ama ben az sütlü çuklat kokusu aldım bundan. Fena koku değil ama.Strangelove Melt My Heart
başta aromatik tatlı citruslarla kıvamı açılmış çikolata. ilerledikçe no.5 ekolü kremsi ağdalı çiçeksi fonu ile daha parfümsü ve feminen hissettiriyor, tipik bir çikolatalı gurme değil.