Denedim hocam. Oldukça benzer 3 koku. Çiçeksi, biraz da tatlı erkek parfümleri seviyorsanız muhtemelen en başarılı DNA bile diyebilirim. Reflection güncellerinin performansı baya bi yerlerde, tavsiye etmem. Ref 45 ise koku kalitesi bakımından çok çok üst seviye, performansı ise üsmez ama extrait formatından beklenen bir performans da değil. Gucci Guilty elixir ise fiyatıyla performansıyla gerçekten ayrı güzellikte bir iş. Pürüzleri var mı evet var ama aradaki 3-4 katlık fiyat farkı kadar değil. Kısacası çok benzer olduklarını söyleyebilirim. Baharlık parfümler gibi bence ama ben bu tip parfümleri yazık sıkmayı seviyorum dozajlamaya dikkat ederek.@cemremertdal
Hocam reflection, reflection 45, gucci guilty elixir bunlari denediniz mi? Denediyseniz ne dusunuyorsunuz?
AquaBrava candir eskileri cidden cok iyiAguaBrava
@cemremertdal tskkrlrDenedim hocam. Oldukça benzer 3 koku. Çiçeksi, biraz da tatlı erkek parfümleri seviyorsanız muhtemelen en başarılı DNA bile diyebilirim. Reflection güncellerinin performansı baya bi yerlerde, tavsiye etmem. Ref 45 ise koku kalitesi bakımından çok çok üst seviye, performansı ise üsmez ama extrait formatından beklenen bir performans da değil. Gucci Guilty elixir ise fiyatıyla performansıyla gerçekten ayrı güzellikte bir iş. Pürüzleri var mı evet var ama aradaki 3-4 katlık fiyat farkı kadar değil. Kısacası çok benzer olduklarını söyleyebilirim. Baharlık parfümler gibi bence ama ben bu tip parfümleri yazık sıkmayı seviyorum dozajlamaya dikkat ederek.
Mükemmel yorum.Xerjoff-Naxos
Benim için kusursuz. Açılışın tazeliği, devamında gelen bal ve tütün birlikteliği, tütünden dolayı balın şekerli bir havaya girememesi (şekerli parfüm sevmem), diğer notalarla birlikte dengeyi kurmaları muazzam. Gün neredeyse bitmek üzere, bütün gün beraberdik. Kokusunu aldıkça aynı şey tekrarlıyorum, kokuya diyorum ki tanıdık bir gün gibi kokuyorsun. Bir akşamüstü güneş batmak üzere, sorumluluk adına hiçbir şey yok hayatımda, denizle birleşen güneşe huzurla bakıp, orada olmanın tadını çıkarıyorum. İşte tam olarak böyle kokuyor, o günlere ne kadar da yakışırdı.
Oud maracuja
Çok güçlü, kalıcılıgı ve silajı buram buram hem suratıma hem çevreye vuruyor.Oud maracuja
Hibiscus
Chromatique
Bunları denedim ve performans olarak çok yüksek.
Bunu daha deneyemedim ama nasıldır acaba koku ve performans olarak?
Extrait olanını deneme şansınız oldu mu ? Fark varmı ?
Exrait olanını denemedim , eğer bir gün deneme fırsatım olursa size tekrar buradan geri dönüş yaparım.Extrait olanını deneme şansınız oldu mu ? Fark varmı ?