-
Öne çıkan konu
Merhaba Vibrato da hangi batchi öneriyorsunuzHerkese iyi bayramlar. Günün parfümü Vibrato.
Merhabalar parfümün detaylı incelesi yapılmamış hiç bi yerde bulamadım çok merak ediyorum çok da almayı istiyorum insan şişesine bakınca müthiş bi beklentiye giriyor. Biraz tarif etmemiz mümkün mü. Teşekkürler
Merhaba , görsel flacon hali şişe olarak 75 ml üretiliyor. Parfüme gelecek olursam başlangıcı hafif freş , parfümde genel olarak hissedilen odunsu ve baharatlı bir hava mevcut fakat boğucu bir yoğunluk asla yok , çok dengeli ve kaliteli işlenmiş. Belki çok derin ve katmanlı olarak tanımlayamam ama verdiği hissiyat çok farklı , markada en sevdiğim parfümlerde ilk 3 e girer , kullanılabilirlik açısından ise casual ve klasik giyim tarzı için güzel bir tercih olacaktır , mevsimsel olarak ilkbahar ve sonbaharda kullanmaktan çok keyif alıyorum, olumsuz yönlerden de bahsetmek gerekirse fiyatı 75 ml için çok pahalı performansı ise ortalama diyebilirim 2-3 saat klasik creed çizgisinde yayılımı var sonrasında tene çekilmeye başlıyor, kalıcılık ise 6 saat civarı hissediliyor, Saygırımla…Merhabalar parfümün detaylı incelesi yapılmamış hiç bi yerde bulamadım çok merak ediyorum çok da almayı istiyorum insan şişesine bakınca müthiş bi beklentiye giriyor. Biraz tarif etmemiz mümkün mü. Teşekkürler