Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Dior homme 2020

Bu sene acayip yükseliyorum bu kokuya. Odun ağırlıklı aromatik narenciye ve bol misk eşlikçili kuru ve erkeksi harika bir koku.
Keşke başka bir isimle çıksaydı da son bi kaç yıla damga vursaydı. Şu haliyle kariyerine yedek kulübesinde başlayıp yedek kulübesinde bitiren, koleksiyonuna vip izleyici olarak onlarca kupa katmış ve dünyalığını da her yıl aldığı 150-200dk. ile fazlasıyla yapmış Real Madridli Flavio Conceicao veya Juveli Fabian Carini gibi bir parfüm.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Estée Lauder Intuition for Men

Amber ve meyve karışık bir koku. Ama temiz ve güzel kokuyor. 4 mevsim kullanılabilir kurudukça da daha sabunsu bir hal alıyor sevdim..

1000266583.jpg

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Seven Gates Collithereum, hiç bi yapaylıgın aşırılıgın hissedilmediği başı ayrı sonu ayrı tütsü vetiver ve karabiber kokusu.Karabiber baştan sona domine etmiş kokuyu.Ama diğer notalar okadar güzel hissediliyorki bu anlamda tanıtım cümlelleri ile çok uyumlu.Yani sürekli bi ikilem var.
Bu ikilem bazıları için uçarı gelebilir ama koku zaten bunu vermek istiyo bu anlamda başarılı.Dip notalar çok geç geliyor ,geldigindede vetiver pachulı karabiber uyumu bana sıcak ekmek kokusunu hatırlatıyo.Ama koku bence 4 mevsime uygun.Olgun oturaklı bi koku herhangi bi sınıfa girecek bi koku gibi gelmedi bana,ama odunsu tematik diyeyim.
Cdg Black ve Cdg Vetiverru nun karışımı gibi benzettim karabiber vetiver kullanımını ama onun kadar zorlayıcı bi koku değil .Tabi bu benzerlik kopya anlamında felan değil gayet özgün bi koku,kesinlikle niş kategorisinde oldugunu farkettim.
Clean Slate sıradaki deneyeceğim koku onuda çok beğenmiştim.

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Keşke başka bir isimle çıksaydı da son bi kaç yıla damga vursaydı. Şu haliyle kariyerine yedek kulübesinde başlayıp yedek kulübesinde bitiren, koleksiyonuna vip izleyici olarak onlarca kupa katmış ve dünyalığını da her yıl aldığı 150-200dk. ile fazlasıyla yapmış Real Madridli Flavio Conceicao veya Juveli Fabian Carini gibi bir parfüm.
ya da nam-ı diğer fakir diası

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Xerjoff Naxos (2020 reformule öncesi)

Bugün bir sınıf ortamında eğitimdeyim ve en sevdiğim kokulardan birisi olan Naxos'u kullandım. Daha sabah sınıfa girip çıktığımda bile insanların fısır fısır çok güzel bir parfüm kokuyor dediğini duydum. Gerçekten yağmurlu serin bir havada fark yaratıyor ve mükemmel bir koku.

1000266945.jpg

Jari

Esans Keşfi
Gucci guilty absolute

Yara bandı, hastane koridoru, ilaç deposu, ambulans sedyesi bilimum medikal olaylar ile dumansı kupkuru bir deri-petrol kokusu. Evet animalik bir nüansta var ama çok hafif.
Her sıktığımda modumu yükseltiyor.
80lerde çıkmış olsa şuan kült statüsünde ve ulaşmanın zor olduğu bir koku olurdu. Neyse ki şuan pek tercih edilmiyor da çeyrek fiyatına alıp stokluyorum.