Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Ona ne şüphe.
rose de jamal günahkar bir faninin kokabileceği max seviye gül kokusu olabilir ama.
Lyric manin sabunsuz ve daha az dumansı hali gibi birşey. Favori gül kokum oldu.
Ben Lumiere Noire pour Homme'da bıraktım zaten o da bizleri önceden bıraktı. Lyric ve Ruh'da da günahlarım, hazlarım ve nefsim ilerlemeye izin vermedi azizim. O gün geldiğinde hiç şüphesiz ki üflendiğine trompet bana da soracaklar üflediklerimi n'apalım.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Unique'e Luxury İzmir

1000270791.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Roja Apex Parfum 👌🏼
Her ne kadar odunsu ve citrus baskin gibi gozukse de bana encok yesil tonlar geliyor ve yesil temali parfumlerden en iyiler arasina girer cok net.. tam mevsimi

kadir.tbk

Koku Meraklısı
CK Obsession vintage, yani bu koku hakkında konuşulacak çok şey var ama nedeyebilirimki kısaca?
Gurme kokular arasında bu kadar katmanlı bukadar naturel bukadar sevilesi bi koku yapıldımı acaba?
Eski sürüm Musc Ravegeur ın çok benzer olduğunu düşünüyorum ama ondanda daha başarılı kanımca.
Abarttığımı düşünenler bigün eski sürüm Obsession bulabilirse nedemek istediğimi anlıcaktır umarım.
Biraz iddalı reklam gibi oldu ama :) tecrübelerime dayanarak acizane kişisel yorumumdur.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
CK Obsession vintage, yani bu koku hakkında konuşulacak çok şey var ama nedeyebilirimki kısaca?
Gurme kokular arasında bu kadar katmanlı bukadar naturel bukadar sevilesi bi koku yapıldımı acaba?
Eski sürüm Musc Ravegeur ın çok benzer olduğunu düşünüyorum ama ondanda daha başarılı kanımca.
Abarttığımı düşünenler bigün eski sürüm Obsession bulabilirse nedemek istediğimi anlıcaktır umarım.
Biraz iddalı reklam gibi oldu ama :) tecrübelerime dayanarak acizane kişisel yorumumdur.
Müsait bir zamanda denemeyi isterim :)