Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Jari

Esans Keşfi
images-9.jpeg

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
@necfragrance Necati hocam selamlar, merak ettigim parfumlerden bu da.. degerli yorumunuzu rica edebilir miyim?
Koku Üst Notalarda belirgin olan güçlü İncir notasıyla başlıyor. belirgin kakule ile tamamlanıyor. Orta kısım, başlangıçtaki meyveli açılışla karışan beyaz çiçeklerle dolu, buda tatlılık ama keskin bir koku veriyor. Kuru kısmı harika. Yani temelde Vetiver ile karıştırılmış bir süet notası,biraz da huş ağacı incir başından sonuna kadar kokuya eşlik ediyor koku keskin, cok güçlü performansa yani kalıcılık ve silaja sahip, fiyatida bir o kadar da uygun bir niş marka ,ilkbahar ve yaz ayları için vazgeçilmezim . Derinliği olan ve zengin içerikli size ferah bir his veren çok güzel bir koku bu markanın işleri çok başarılı gerçekten Muhammed hocam 😊🙏 Bu kadar keskin olup rahatsız etmemesi gerçekten cok kaliteli olduğunu gösteriyo markanın

Son düzenleme:

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Performans, koku kalitesi nasıldır abi? Benzeri veya bunu seven izmiri de sever dediğin parfümler var mı?
Koku kalitesi çok iyi. Performans da gayet güzel ama bunu seven İzmiri sever dediğim şuan aklıma gelmedi. Ben kendim deniz temalı aquatik parfüm tarzlarını seviyorum ve buda hoşuma gitti bundan dolayı sanırım.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Sabahtan gune LV Pacific Chill ile basladik ozlemisim LV nin en iyi yazlik parfumu oldugunu dusunuyorum

Oglen Min New York Dune Road aquatic ile gunumize devam ettik

Aksam ustu Bond No.9 the Scent of Peace for him ile ananas keyfiyle devam ediyoruz.

Bir de oturma odasindaki koltuklara da guncel batch Renaissance ile de ayri bir ambiance kattik.

Gece parfumunu de ilerleyen saatlerde paylasicam

hotu

Esans Keşfi
Sabahtan gune LV Pacific Chill ile basladik ozlemisim LV nin en iyi yazlik parfumu oldugunu dusunuyorum

Oglen Min New York Dune Road aquatic ile gunumize devam ettik

Aksam ustu Bond No.9 the Scent of Peace for him ile ananas keyfiyle devam ediyoruz.

Bir de oturma odasindaki koltuklara da guncel batch Renaissance ile de ayri bir ambiance kattik.

Gece parfumunu de ilerleyen saatlerde paylasicam
Hay maşallah hocam 😀

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bortnikoff Tabac Dore 👌🏼
İsmine ve fragdaki notalarina bakinca tutun basroldeymis gibi gorunuyor ancak oyle degil. Markanin genel calismalari gibi oud parfumu ancak giyilebilir, tutunle desteklenmis, bol recineli, harika bir vanilya ile harmanlanmis, hafif meyveli basarili bir calisma.

Jari

Esans Keşfi
Allure homme edition blanche

Ferah baharatlı, kremsi narenciyeli, odunsu ve vanilik bir koku. Hayatımda kokladığım en basit ve en zayıf kokulardan biri. 30dk sonra koku gelmiyor iyiki de gelmiyor. Böyle bir kokuyu sürekli koklamak istemem. Kötü değil, dediğim gibi çok basit.