Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Evet, 45 tercih etmemin sebebi daha olgun bir koku olmasından kaynaklı. Genç olsaydım sanırım klasik olanı tercih ederdim yaş ilerleyince zevklerde değişiyor. Kuruduğunda o odunsu havasını seviyorum.
@netron katiliyorum ama reflectionin da yeri ayri ve her yasa gider diye dusunuyorum

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000116796.png
Marc-Antoine Barrois Ganymede

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Guerlain Neroli Outrenoir
Parfum oncelikle ozgun ve malzeme kalitesi ust duzey lakin liste fiyati olan 500 euro yu haketmiyor neyse…
Cay neroli beyaz cicek parfumunun olabilecegi en guzel yorumlardan biri. Ustune topraksilik ve dumansilikla harika bir yorum olmus haricindeki notalarda yine parfumun aromasini hem zenginlestirmis hem de derinlik katmis.. 4 mevsim kullanilir..
Fiyati 300 eurolara kadar alinir ancak ustu fazla olur malesef.. dekantiyla devamke👌🏼

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Angelos Creations Olfactives Vetiveria Animalis
Marka indie/artisan evlerden birisi ve en son irida extrait parfumuyle gectigimiz sene finallere kalmisti artisan parfum alaninda..
Bu parfume gelince bugune kadar kokladigim en dogal ve kompleks vetiver parfumu ama icerigi o kadar zengin ve iyi harmanlanmiski notalarin cogunu ayirt etmek zor.. ama hersey kararinda olmus oyle ifade edeyim.. ismindeki gibi vetiver ve animaliklik baskin ama ne vetiveri ne de animelikligi bogmuyor rahatsiz etmiyor.
Diger taraftan kaliciligi cok iyi olmasina ragmen yayilim cok dusuk bu hususu onemseyenlerin dikkatine sunarim.

hotu

Esans Keşfi
@hotu hocam merak ettim parfum notalari, benzedigi, hissettirdikleriyle alakali kisa da olsa yorum rica edebilir miyiz 🙏🏻
@Msurhakd hocam,tam bir kış kokusu.Ud, gül,amber, kaşmir, meşe yosunu,ylang ylang,ahududu ve nagarmotha gibi notaları var ancak klasik ud-gül parfumlerinden değil.Yagli hissiyatli ud karanlık,puslu inceden kırmızı meyve dokunuşlu.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bunu listeye ekledim

@berkantcelik @Msurhakd @parfumveotesi @H.Dalyan @kokuguncesi

İsmini etiketlemediğim ve koleksiyoner olan arkadaşlarımda cevaplayabilir.

Size ek bir şey soracağım.

Siz benim yerimde olsanız Roja de la nuit 1 mi alırdınız de la nuit 2 mi alırdınız?

Birde şunu soracağım

Roja da koleksiyonunuza katmak istediğiniz 4 parfüm alacak olsanız seçimleriniz hangileri olurdu ?
@netron
Roja De La Nuit 3 (1 ve 2 ye gerek yok)
Diaghilev
Amber aoud
Fetish
Danger

5 tane ilk aklima gelenler bunlar