Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000139711.jpg
Dior private serisi Feve Delicieuse

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Papillone Epona
Artisan markalardan Papillonun 2024 de cikarttigi parfum.. koku gercek sabunsu ve yesilin de oldugu deri kokusu .. farkli bir deri yorumu.. sabunsu notayi cok sevmedigim halde burda bayagi kaliteli ve guzel islenmis.. ozgun deri kokusu arayanlara denemelerini tavsiye ederim

Murat

Koku Meraklısı
2017 Reflection sabahtan akşama kadar deneyimledim. Güncel batchler den baya farklı açılışı var daha oturaklı, daha güçlü daha kaliteli. Bu parfüm güncellere nazaran dahada performanslı.Birdaha reflection alıcak olursam eski batchler harici zor gibi :) .

Ekli dosyalar

• amouage.jpg
    amouage.jpg
    454 KB · Görüntüleme: 49

hotu

Esans Keşfi
Atyab al marshaoud Farah..Hint udu bir parfümde nasıl kullanilmali sorusunun cevabı.Hayvansalligi torpuleyen beyaz çiçekler,labdanumdan gelen yumuşak ambervari reçineli dokunuş ve zor olmayan bir deri.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Xerjoff Empiryan
Dekantindan test etme imkanim oldu
Fragda gorunen notalarin hepsi kaliteli bir harmanla hissediliyor. Ben encok cok guzel tutun, cypriol oil ve alttan da guzel bir amber ve tütsü/dumansilik hissediyorum.
Xerjoff un son yillarda cikardigi en iyilerine girecegi kanaatindeyim.
Performans cok iyi, silaj iyi, kalicilik ultra.
Tutun tarafinda Chergui, mystery tobacco, franck boclet tobacco, ecrin de fumee gibi parfumler kadroda oldugu icin simdilik siseli dusunmuyorum. Ama tutun severlerin mutlaka denemelerini tavsiye ederim ve kör almamanizi tavsiye ederim

hotu

Esans Keşfi
John Galliano - Before Midnight.. Dior,Givenchy ve Maison Margiela'da tasarımcı olarak emek veren Galliano'nun kendi adıyla çıkardığı tek erkek parfümü.Biraz genç işi aromatik hafif baharatlı tatlı bir amber kokusu.Şu an piyasada olsa ülkemizde genel beğeni için tutulurdu 🍬

Radpak

Yönetici
Yönetici
Hastalığımdan dolayi 3-4 gundur parfum sıkamiyordum. Bugun de gorece soft ve benim icin dinlendirici olan Layton Exclusive ile sahalara geri dönüş yapayım dedim. Normal laytonu zaten anlatmaya gerek yok belki de dunyada en cok satilan nicheler arasinda top 3 icerisindedir. Exclusive ayni baslangica cok zarif ve keyifli bir oud tabani eklenmis kuruyusu biraz degistirip genel begeniden azcik da olsa uzaklastirilmis ama koku çok daha özel hale getirilmis hali Layton'ın.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bunu listeye ekledim

@berkantcelik @Msurhakd @parfumveotesi @H.Dalyan @kokuguncesi

İsmini etiketlemediğim ve koleksiyoner olan arkadaşlarımda cevaplayabilir.

Size ek bir şey soracağım.

Siz benim yerimde olsanız Roja de la nuit 1 mi alırdınız de la nuit 2 mi alırdınız?

Birde şunu soracağım

Roja da koleksiyonunuza katmak istediğiniz 4 parfüm alacak olsanız seçimleriniz hangileri olurdu ?
Roja markasına pek hakim değilim maalesef. Denediklerim icindeyen çok hoşuma giden Amber oud olmuştu. Fetişh denk gelirse de denemek istiyorum bakalım.
Söylediğiniz diğer parfümleri deneme fırsatım olmadığı için yorum yapamıyorum.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000140570.png
Adamo numero due , Yeni İtalyan bir marka uzun süredir bu markanın ürünleri deniyorum. En cok beğendiğim bu oldu. Verdiği hissiyattan bahsedecek olursak narenciyeli açılış yani kan portakalı ve safran cok yakışmış, aşırı tatlı asla değil,ortalarda hissettirdiği karabiber ve yoğunlukla odunsuluk ama hic bir nota baskın değil, rahatsız edici bir nota yok,sonlarda ise sandal Ağacının o kremsi havası net bir şekilde hissedilip miskle kapanir. Zaten sandal ağacı yogunluklu bir koku unisex kullanılabilir ancak erkeğe daha çok yakisakacaktir. Çok klas bir koku, performansı yeterli ve koku güzelliği herkesi memnun edecek seviyede, zaten fotoğraftada net bir şekilde anlatıyor.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Frederic Malle Musc Ravageur

İlk dekant şişesinden kokladığım da hemen kapağını geri kapatmıştım. Bu koku nasıl sıkılır diye düşündüm. Sonrasında zaman geçtikçe 1-2 defa daha denedim ve şuan gerçekten çok hoşuma gidiyor. Tatlı kadifemsi vanilyasiyla çok güzel çiçek kokuları olan bir bahçede dolaşıyor hissiyatı veriyor bana.

1000208462.jpg