Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Yankı

Koku Meraklısı
Triumph of Bacchus.
Red Tobacco ve Carlisle arasında bir yerde konumlanıyor benim için. Red Tobacco kadar köşeli değil ama Carlisle kadar da yumuşak hissettirmiyor. Red Tobacco'da tütün, Carlisle'de odunsu notalar baskın. TOB'da ise bu ikisinden farklı olarak belirgin bir şeftali notası mevcut. Bu da açılışını fazlasıyla tatlı yapıyor. Öksürük şurubu kıvamında tatlı bir açılış sonrasında 1 saat içerisinde tende oturuyor ve daha keyif alınır bir kıvama geliyor. Sıralama yapmam gerekirse Carlisle>TOB>Red Tobacco.

hotu

Esans Keşfi
Deraah Link silver woods.. Ciceksi odunsu tarzda benim için dört mevsim kokusu.Ne çok fresh ne ağır orta yollu, performansı gayet iyi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katana Hikaye 👌🏼
Adeta beyaz ciceklerle amber dansi gibi cok guzel uyumlari var.. alttan vuran cay ve odunsuluk az da olsa burnuma geliyor..
Siseli almak icin bu kadar pahaliligi hak eder mi? Malesef hayir.
Derinligi cok iyi olsa da zenginlik malesef kisitli kalmis.. indie den ziyade biraz da ultra niş seviyesinde kalmis.. denenmesi gerekenlerden.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Triumph of Bacchus.
Red Tobacco ve Carlisle arasında bir yerde konumlanıyor benim için. Red Tobacco kadar köşeli değil ama Carlisle kadar da yumuşak hissettirmiyor. Red Tobacco'da tütün, Carlisle'de odunsu notalar baskın. TOB'da ise bu ikisinden farklı olarak belirgin bir şeftali notası mevcut. Bu da açılışını fazlasıyla tatlı yapıyor. Öksürük şurubu kıvamında tatlı bir açılış sonrasında 1 saat içerisinde tende oturuyor ve daha keyif alınır bir kıvama geliyor. Sıralama yapmam gerekirse Carlisle>TOB>Red Tobacco.
@Yankı Yanki hocam
Carolina Herrera Mystery Tobacco denemeni tavsiye ederim

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000142426.jpg
Valentino Uomo intense 2017

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Dalyan bey o kadar gerçekçi bir bal ki, insan hayret ediyor...Belki herkes o kadar gerçekçi bir bal kokmayı tercih etmeyebilir ama sırf evde yalnızken koklamak için bile alınır😊
Sanırım bu akşam deneme fırsatım olucak küçük bir İstanbul buluşmamız var 🙂

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Dior Addict edp.. Bence artık kült olmuş, vanilya parfümleri içinde referans diyebileceğimiz bir parfüm. Reformüle olmuş olsa bile hala güzel. Nedense içeriğinde olmasa da fındık kokusuna benzer bir koku da alıyorum. Seviyorum..
Screenshot_20250129-134323_Chrome.jpg