oRJİNAL CrEeD vetiveR. bENCE Or(i)ginal. Dolaptan aldım bi arkadaştan o da yazar çizermiş 2013 batch 189.358₺. uygulamadan aldığım için kargosu da bedavaya geldi. Eskilerde var ne varsa azizim 12 yılda parfümü mahfetmişler

önceden ne biçim materyaller varmış şimdilerde ise ne biçim materyaller yokmuş. Ama bence bu paralara değer mi değmez mi ona siz karar verin. Buradaki vetiver hayiti ancak güncellerde mayiti eski olunca eski beç sanki meşeyosunu da varmış gibi tripleniyorsunuz bende tribe girdim bence var hem de orjinal meşeyosunu adı da ordan zaten Original Vetiver. Bi bundaki yosun has yasaklı bi de Balençiyaga Cristopher Street. elimde
80'lerden KALMA!!! bi şişem var peşinde koşmaya değmez. bi parfümörle bağlantıya GEÇTİM artisan bu o da bana esansçı gösterdi referansla falan şimdi işte büyük bir heyecanla delüks top a Orto Paris Saint German Risvelium esansı alacam. Bu adam bi harika çılgın!!! TygaR YAPMIŞ ama uyuşturuculu ve sanatlı. 10 litre sipariş kestim elim artık acımadan tetiye basar 126545679874354685748965 fıs çakar geçer ardıma bile bakmam.
Bazen diyorum ne gerek var bunca zahmede al bi Eau Sauvage hem sık başyapıt hem de lahmacun yedikten sonra elime ağzıma yüzüme süreyim kolonya çünkü ama edt bu yüzden Dior kalitesinde. Roudnitska yapmış. Bazen de diyorum sen böyle bi adam deyilsin Volkan tüm platformlarda olmadığpğın biriymiş gibi davran, başka bi dil takın, şişe şişe paylaş ve namın şeklin yörüsün filan. bu yÜzDeN Hayatta tek bir parfüm seçecek olsam bu kesinlikle Roja olurdu. Param var ama fotoyu çekecek arka fonum yok bu yüzden almıyorum.