Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Dune

Esans Keşfi
Perfume.jpg

Ömer Atmaca

Koku Meraklısı
Roja dove isola blue
Yaz günleri sıcak havalarda her parfüm kullanılmıyor. Isola blue, sanki özel üretilmiş narenciyelerin ustaca kombinlenmiş hali gibi. Hem keyifli, hemde herkesin rahatlıkla sevebileceği, kalite hissiyatının yüksek olduğu, hep kullanmak istediğim bir parfüm.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Guerlain Heritage Edt 👌🏼
Odunsu baharatli aromatiklerin en iyilerinden.. 90 li yillara damgasini vurmus zamansız parfumlerden.. Roja Dangerdan daha guzel olmasinin en buyuk faktoru Heritage da o maskulenlikle birlikte tam tersi naif bir yapisinin da olmasi.. ikisini bir araya getirmek ayri ustalik.. tabi denedigim 90 li yillarin siselerinden..
10 uzerinden 11 lik parfumlerden

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Amouage Beach Hut Man (2017)

Tam olarak nasıl anlatmam gerektiğini bilmiyorum bu kokuyu. Yeşilin her tonundan Bisey var sanki nane, çiçek ve yosun. Karadan denize hersey sanki içinde var ve zamanla ortaya çıkıyor. Güncel batchlere göre bence daha yoğun ve kalıcı notaları daha rahat ayırt ediliyor. Bitmesin diye sıkamadığım nadir parfümlerimden birisi.

1000320466.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

cemremertdal

Esans Keşfi
Xerjoff Lira. Satın aldığım ilk niş parfümdü. Hatırlıyorum da yaklaşık 10-15 tane dekant siparişi vermiştim. Interlude, Layton, Pegasus, Angel's Share, OFG, Ani gibi birçok parfümü denemiştim. Lira o zaman için aralarından beni en şaşırtanı olmuştu. Annemin hep yaptığı portakallı bir kek vardı, özellikle fırından çıktığı zaman aynı Lira gibi kokuyordu. İlk kullandığım zaman kendisi de birisinin kek yaptığını sanmıştı, bunun bir parfüm olduğunu duyunca da çok şaşırmıştı :) Zamanla yeri değişse de benim için özel olma durumunu asla kaybetmedi. Uçan kaçan bir performansı yok fakat bunu kullanmak beni her zaman mutlu ediyor. Gurme kokular arasında hala kendisinden daha iyi bir parfüme denk gelmedim. Nedense bu kadar az talep görmesine de şaşırıyorum. Bir parfümden alınabilecek tüm iltifatların ötesinde şeyler vaat ediyor, şahsi fikrimdir

Ömer Atmaca

Koku Meraklısı
Rasasi hawas black
Ferah, keskin, hacivata evet benziyor. Çam ağaçlarının arasından okaliptus ağaçlarının esintisiyle birlikte gelen ferah bir parfüm. Parasını hakkediyor, çok fazla beklenti içinde olmamak kaydıyla. Hawas'tan daha iyi ; kulağı geçen boynuz.

erdemtopsakal

Esans Keşfi
Rasasi hawas black
Ferah, keskin, hacivata evet benziyor. Çam ağaçlarının arasından okaliptus ağaçlarının esintisiyle birlikte gelen ferah bir parfüm. Parasını hakkediyor, çok fazla beklenti içinde olmamak kaydıyla. Hawas'tan daha iyi ; kulağı geçen boynuz.
Bugün ben de aynı parfümü kullandım
Diğer Hacivat- Aventusgillere nazaran daha sulu ve berrak bir koku. Performansı Afnan ve Armaf kadar değil sadece.

Makedon

Nüans Avcısı
oRJİNAL CrEeD vetiveR. bENCE Or(i)ginal. Dolaptan aldım bi arkadaştan o da yazar çizermiş 2013 batch 189.358₺. uygulamadan aldığım için kargosu da bedavaya geldi. Eskilerde var ne varsa azizim 12 yılda parfümü mahfetmişler :( önceden ne biçim materyaller varmış şimdilerde ise ne biçim materyaller yokmuş. Ama bence bu paralara değer mi değmez mi ona siz karar verin. Buradaki vetiver hayiti ancak güncellerde mayiti eski olunca eski beç sanki meşeyosunu da varmış gibi tripleniyorsunuz bende tribe girdim bence var hem de orjinal meşeyosunu adı da ordan zaten Original Vetiver. Bi bundaki yosun has yasaklı bi de Balençiyaga Cristopher Street. elimde 80'lerden KALMA!!! bi şişem var peşinde koşmaya değmez. bi parfümörle bağlantıya GEÇTİM artisan bu o da bana esansçı gösterdi referansla falan şimdi işte büyük bir heyecanla delüks top a Orto Paris Saint German Risvelium esansı alacam. Bu adam bi harika çılgın!!! TygaR YAPMIŞ ama uyuşturuculu ve sanatlı. 10 litre sipariş kestim elim artık acımadan tetiye basar 126545679874354685748965 fıs çakar geçer ardıma bile bakmam.
Bazen diyorum ne gerek var bunca zahmede al bi Eau Sauvage hem sık başyapıt hem de lahmacun yedikten sonra elime ağzıma yüzüme süreyim kolonya çünkü ama edt bu yüzden Dior kalitesinde. Roudnitska yapmış. Bazen de diyorum sen böyle bi adam deyilsin Volkan tüm platformlarda olmadığpğın biriymiş gibi davran, başka bi dil takın, şişe şişe paylaş ve namın şeklin yörüsün filan. bu yÜzDeN Hayatta tek bir parfüm seçecek olsam bu kesinlikle Roja olurdu. Param var ama fotoyu çekecek arka fonum yok bu yüzden almıyorum.

Faust9

Parfüm İzleyicisi
Aqua Dubai. Imagination ile birebir değil kesinlikle. Andırma var ama özellikle havada oldukça farklı kokuyor. Sabunsu, ferah, bence ylang ylang tarzi bir ciceksiliğin de bulunduğu çok güçlü bir parfüm. Fiyatına göre muazzam iyi bir koku.