Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000269383.jpg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Guerlain Lidge Edt.. birkac gun once 2021 batch denemistim bugun de 2019 batchi ni denedim.. ikisi arasinda fark yok.. denedigim siseler uzun olan siseler, fragdaki kare siseler degil onu belirtmis olayim.. koleksiyonerlerin aradigi siyah kenarli eau extreme discontinued ile bunlarin bariz bir farki da yok.. hatta citrusun edt de daha belirgin olmasindan oturu hem bogmuyor hem de hemen hemen her mevsimde giyilebilir olmus.. ve uzun edt olan lidgeler hala koleksiyonerler arasinda ve bazi saticilarda bulunabiliyor.. alin kenara koyun derim.. tam bir imza kokusu.. kokuya gelince limon, star anise, patchouli, elemi, sandalwood, baharat, kakao akorlarinin cok rafine bir sekilde hissedildigi bir calisma.. kendine ait harika bir aromasi mevcut..

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
PdE Acqua di Scandola.. deniz temali aromatik olarak basarili buldugum ve sevdigim islerden… sucul, aromatik, herbal tarafi da var kismen, yesil tarafi da cok guzel.. baharati tam ayarinda.. keyifle kullanmaya devam

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
chasing the dragon hypnotic: karanfil ve tarçını bol, vişneli servi yeşili ve odunu. meyvemsilik biraz daha kırmızı şurupsu ama Therese'yi andıran aldehidik bir dokuya sahip. baharat kısmı da tarçını esktra güçlü bir Noir Epices. Roudnitska stili bir Puredistance Black.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
veranojpeg.jpeg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
tf.jpg

Tom Ford Beau De Jour, benim için mükemmel bir koku. Açılıştaki lavanta inanılmaz güzel geliyor ve adeta enerji veriyor. Orta notalardaki meşe yosunu, nane, biberiye, reyhan ve sardunya parfüme harika bir karakter kazandırıyor. Dipten gelen paçuli ise kompozisyona topraksı bir derinlik katıyor. Bu kokuyu gerçekten çok seviyorum. 🫶

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ekli dosyayı görüntüle 1103

Tom Ford Beau De Jour, benim için mükemmel bir koku. Açılıştaki lavanta inanılmaz güzel geliyor ve adeta enerji veriyor. Orta notalardaki meşe yosunu, nane, biberiye, reyhan ve sardunya parfüme harika bir karakter kazandırıyor. Dipten gelen paçuli ise kompozisyona topraksı bir derinlik katıyor. Bu kokuyu gerçekten çok seviyorum. 🫶
Lavanta notasını çok seven birisi olarak bana açılışta çok yavan sanki daldan yeri kopmuş bir yeşil havası verdi. Nedense ısınamadım ama bidaha deniycem.

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Stephane Humbert Lucas Sea My Love

Gerçekten ismi gibi denizi ve deniz notasını seven kişilere hitap eden bir koku. Fotoğraftaki gibi yosun ve tuz ağırlıklı farklı aromatik bir parfüm. Genel beğeniden bence biraz uzak serin bir yaz akşamı kokusu diyebilirim.

1000349347.jpg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Lavanta notasını çok seven birisi olarak bana açılışta çok yavan sanki daldan yeri kopmuş bir yeşil havası verdi. Nedense ısınamadım ama bidaha deniycem.
Top notalarda iki nota var: Lavanta ve lavanta özü. Bunun özellikle lavanta özünden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir şans daha ver bu parfüme ☺️

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
Mancera - melody of the sun

Fresh yazlık parfümler arasında kesinlikle çok ayırt edici. Limonlu, asidik, çaylı, aqua hissiyatı veren ve iyi performanslı bir parfüm