Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

dogukancyln

Esans Keşfi
bugün zara'dan imagination klonu olarak tabir edilen sunrise on the sand dunes parfümünün intense versiyonunu sıktım. spor için almıştım fakat iş yerinde de bunu sıkmak istedim. koku çok güzel ve imaginationa ciddi anlamda yakın. parfüm henüz yeni olduğu için alkolun uçması ve macerate olması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
xerjoff-40knots-still.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Dolce Gabbana Pour Homme… tam klasik ve centilmen erkek parfumu.. sabunsu citrusy aromatik calismalardan..guzel turunc notalariyla acilip lavantanin ve sabunsulugun eslik ettigi ve cok az tatlilik ile tütünün yorumlandigi zamansiz parfumlerden… her ortamda, her mevsimde giyilebilecek parfumlerden.. az da olsa eski kafayi andiriyor.. kaliciligi 6-7 saat yayilim ilk bir iki saat fena degil sonrasinda tene yaklasiyor..
not: benim denedigim 2013 batch idi.. guncelleri nasil bilmiyorum, yaniltmak istemem.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Penhaligon’s Legacy of Petra.. özgün bir amber parfumu de denilebilir.. özgün kışlık bir çay parfümü de denebilir. Çay, rezene, meyan kökü, mür, balzamik, yumuşak baharatli sonbahar ve kış için imza olabilecek parfum diyebilirim.. kalicilik gayet iyi, yayilimi da tatmin eder..

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Hava hala çok sıcak. Sabah sıcak, öğlen sıcak, öğleden sonra eh işte derken, çok sıkmak istediğim kokuları hala etrafımı rahatsız etmemek adına sıkamıyorum.

Bugün, şöyle bir bakındım dolaba ve uzun zamandır sıkmadığım bir şişe gördüm; Genel beğenisi yüksek ve her ortama yakışan Parfums de Marly Layton ile devam ediyorum. (y)

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Hermes Un Jardin Sur La Lagune.. ciceksi, fresh, biraz odunsu dokunus ile gayet keyifli deniz temali bir calisma.. tek eksisi kaliciligi ortanin bir tık ustu yayilimi ortanin bir tık altı.. ama koku guzelligi cok iyi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Armani Noir Kogane.. kışlık baharatli, odunsu, deri kokusu.. kalite bir calisma ama acikcasi cok ozgun bir tarafi var gibi de hissetmedim.. kalicilik cok iyi.. yayilim da iyi.. tam soguk hava parfumu

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
724.jpg

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ekli dosyayı görüntüle 1116

7/24 sıkılabilir huzur verici bir parfüm 🙂

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
parfum d'empire le cri: ferah pudramsı miskli, nahif bir gül/iris. bizdeki bamya ile aynı cinse mensup ambrette tohumunun doğal + ambrettolide olarak kullanıldığı, bir parça feminen fakat çok zarif ve kaliteli bitkisel misk kokularından.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Ormonde Jayne Nawab of Oudh, çok keyifli. :)