Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Tom Ford Bois Pacifique;
Değişik varyantlı benzerlerine yıllardır çokça rastladığımız sedir ve amber bazlı kilise tütsüsü üzerine benzerlerine yıllardır çokça rastlamadığımız beklemekten yıllanmış ıslak kokmuş bez. Pas.

Jari

Esans Keşfi
Encens Mythique

Günlük kullanıma uygun bulmasam da, havasını yakalayınca mükemmel kokan tatlı gül, bu tatlılığı törpüleyen tuzlu ve minimal derecede kirli ambergris ile uhrevi bir tütsü.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000116796.png

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Enteresan bir şekilde en çok iltifat aldığım parfüm. :)
😅 bence karşıt notaların bu kadar iyi harmanlayan bisch baba iyi yapmış diyelim. Bunun yerine koyabilecegim bir koku ararken matiere Premiere crystal saffronı keşfettim notaları düz basit olmasına karşın mükemmel bir koku ganymede de benzer 😅

Makedon

Esans Keşfi
Gentleman Privée Givenchy

İris kullanımıni sevdim gerçekten. İyi bir DHİ alternatifi olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 310
Geç de olsa geçtiğimiz günlerde deneyip üzerinde bayağı durmuştım. Açılışında neredeyse birkaç damla gözyaşı dökecektim çünkü bu yıllar yıllar evvel kokladığım o ilk Dior Homme idi. Ama sonra koku bende çok dağıldı ve başka başka yerlere gitti. Veda ederken ise yine DH'ye göz kırparak gözden uzaklaştı.
Aslında DH Original'ın bulunmazlığı ve yıllar içinde başka bir şeye dönüşen DHI için en iyi alternatif ancak dediğim gibi o dağınıklığı kabullenmem gerek.