Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Kilian Old Fashioned;
Tonka bazlı tütün taklidi yapan baza sıcak baharatlar, amber ve balzamik malt viski. Kırmızı meyve dokunuşları ve sandallı ekmek yönleri de var. Başrol peru balzamı.
Yıllar evvel deneyip takdir ettiğim o ilk Single Malt ve Apple Brandy çalışmalarına karameli çıkarılmış oryantal Angel's Share hatta bir parça Ambre Narguile taklidi yapan Smoking Hot. Elma yerine erik ve böğürtlenler...
Bana yeni bir şey sunmuyor ancak yukarıda saymış olduğum çalışmaları bir şişeye olabildiğine en iyi şekilde sığdırmış. Kilian'ın Absinthe/Rakılı paçulisi L'Heure - Fievre Verte'si (benim favorim) ve Votkası dışında bir retrospective gibi olan en iyi kadehli ve önceki şişeli çalışması.
Eşim aşık oldu ve bana önümüzdeki ay güzel bir masraf sokuşturdu. Benim için ise tanıdık gelen fakat füzyonda 10/10 iş. Herkese tavsiye 👌

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Madem bugun amberlerden devam ediyoruz o halde Ambre Russe 👌

Ekli dosyalar

• 02438F0B-912D-49D8-8007-433EB1728F52.jpeg
    02438F0B-912D-49D8-8007-433EB1728F52.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 44

Jari

Esans Keşfi
Güncel Bel Ami vs Güncel Bel Ami Vetiver?
Güncel bel amide dumansılık kayıp, baharatlar yine vurucu, aromatik yönü öne çıkmış, meşeyosunu hakgetire (hoş bendeki şişede de meşeyosunu shakere göre azaltılmış ama yine de hissediliyor). Bir de bendekinde olmayan ambersi bir karakter var.
Belami vetiver adı gibi vetiver uplanmış, deri karakteri korunmuş ve elemi de yakışmış.
Bendeki bel ami vetiver 2017 yılına ait sonradan katletmedilerse ben bel ami vetiver diyorum.

hotu

Esans Keşfi
1 million royal
Mandalina, sıcak baharat ve kapanışı vanilya olan en sevdiğim parfüm. Buna benzer parfüm önerisi olan varsa yazmasını çok isterim
Hocam tarz olarak benzesen veya sevebileceginizi düşündüğüm
Charriol Ph edp
Versace Eros Flame
Armani Code Profumo
Mont Blanc Legend Night olabilir

Makedon

Esans Keşfi
Penhaligon's The Tragedy of Lord George;
4-5 yıldır ara ara dekant alır; kah koklar kah giyer ve sonra yine yok olmuyor bu iş der ve sonra yine dekant söylerim. Klasik traş sabunu ve kekremsi tatlısert içki kombinasyonu çok klas ve akıllıca. Fakat her bir araya geldiğimizde keşke biraz daha fazla koksa diyorum, biraz daha fazla koksa hiç düşünmeden imza parfümüm yapardım ama biraz daha fazla kokmadığı için hiç düşünmeden imza parfümüm yapmıyorum.
Bu portreler serisi gereksiz pahalı ayrıca.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Hocam tarz olarak benzesen veya sevebileceginizi düşündüğüm
Charriol Ph edp
Versace Eros Flame
Armani Code Profumo
Mont Blanc Legend Night olabilir
Teşekkürler hocam denk gelirsem önerilerinizi dekantlı alıcam. Eros flame bemde mevcut ve favori 5imden 1isi