Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Olmaz gibi hocam farklı tarzlar 🙂
Parfümün güzel tarafı işte hocam yorum farkı 😊 yoksa Allah muhafaza hepimiz aynı fikirde olsak, tartışmasak ve başka pencerelerden bakmasak ne farkımız kalır trollerden. Şimdi bir de şöyle hayal edin küçük bir oyun oynayalım: M reçetesini alın, aynı materyallerin oranları ile oynayıp onu demlendirin. Sonra ne güzel bir zamanlama! çalışma tam da Kuzey Afrika turu seyahatinize denk gelmiş. Ve şimdi onu Aston Martin ve overdose Roja lüksü kafalarından çıkıp Casbah çarşı pazarlarını dolaşırken giyin 😁

hotu

Esans Keşfi
MFK APoM 2024;
YSL Libre L'Eau de Eau Fraiche. Fıkra bitti.
Büyük bir yıkım oldu benim için. Bu yüzden Dior Homme Parfum 2025'i denememe kararı aldım. İnşallah re-release AplS böyle değildir.
Maalesef bitirdiler güzel işleri, umarım efsaneye de kiymamislardir.Biz eskilerle devam 😊

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
WhatsApp Image 2025-02-25 at 14.08.09.jpeg

Jari

Esans Keşfi
Russian tea

Ferah yeşilli, hafif meyveli dumanlı derili siyah çay kokusu.

Kendisi ile değişik bir ilişkimiz var. Kış için biraz narin kalıyor (performans olarak değil kompozisyon olarak) ama bir tık sıcak havada sıkınca da meyveli kısmı beni bunaltıyor. Soğukta ise nefis kokuyor. Serin bahar akşamları için güzel seçenek olacak gibi.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Russian tea

Ferah yeşilli, hafif meyveli dumanlı derili siyah çay kokusu.

Kendisi ile değişik bir ilişkimiz var. Kış için biraz narin kalıyor (performans olarak değil kompozisyon olarak) ama bir tık sıcak havada sıkınca da meyveli kısmı beni bunaltıyor. Soğukta ise nefis kokuyor. Serin bahar akşamları için güzel seçenek olacak gibi.
En sevdiklerimden gerçekten. Eve gidiyim de 1 fis kokliyim canım çekti 🙂

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Amouage- reflection

İlk denediğim niche parfümdür kendisi. Niche kokular için beklentiye girdiğimde beklentimi karşılamamıştı ama şuan ne istediğimi bildiğim için gayet güzel çiçeksi maskülen bir koku olarak geliyor performansıda çok güzel

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Amouage- reflection

İlk denediğim niche parfümdür kendisi. Niche kokular için beklentiye girdiğimde beklentimi karşılamamıştı ama şuan ne istediğimi bildiğim için gayet güzel çiçeksi maskülen bir koku olarak geliyor performansıda çok güzel
Eski batchleri daha kalıcı ve farklı diyorlar ama daha hiç denemedim eskisini. Bendeki de yeni gayet güzel aslında ama merak etmiyor değilim 🙂

Makedon

Esans Keşfi
Tiziana Terenzi İdna;
Muazzam bir kakule patlamasıyla parfümümüzün girişi gerçekleşiyor. Kakulenin çok kaliteli bir absolu olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem çünkü bunun için reçete paylaşmam lazım. Daha sonra çok kısa aralıklarla papatyaydı, pelindi, çam iğneleriydi vs. Allah ne verdiyse herbal yani türkçesiyle hörbılları dayıyor burnumuza İdna. Ondan sonra da hafif deri ve tütsü tınılarıyla ana aksa oturan çalışmamız; yetişkinler için sandal tabanlı oryantal hörbıl püskevit şeklinde uzuuun ömrünü geçirip gidiyor.
Benzetebileceğim başka bir parfüm yok ancak çok fazla tanıdık hisler mevcut. Fragrantica'da Gris Charnel'e benzetenlerin ise acilen doktora görünmeleri gerektiği kanaatindeyim. Beğendim.