Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Makedon

Esans Keşfi
Şu markayı bir ele almanın zamanı geldi.
Sth ve extremesi, single malt, royal leather, apple brandy, Light my fire ve l huere verte harici kokusunu bilmiyorum.
Geçen old fashioned deneyeyim dedim tester şişesi boş şekilde duruyordu. Ulan doldursanıza bir refillle 🤬
İlk karanlık sanatlar koleksiyonundan sonra bi bocaladı, sonrasında yine ilk seri o limitli Single Maltlar, Brandy'ler vs toparlar gibi oldu, garip şişelerdeki Rus pazarı işleriydi galiba gibi gibiydi ama o inanılmaz isimli ve dizaynır pazarı şişeli koleksiyon tam anlamıyda rezaletti. Neyse ki bu kadeh likör koleksiyonuyla yeniden gönüllere girdi sanki. Bence son birkaç yıldır Malle'den daha iyi yönetiliyor.

MarlboroSuperLight

Guest
Jesus.

Ekli dosyalar

• 20250301_110551.jpg
    20250301_110551.jpg
    960.5 KB · Görüntüleme: 38

MarlboroSuperLight

Guest
İlk karanlık sanatlar koleksiyonundan sonra bi bocaladı, sonrasında yine ilk seri o limitli Single Maltlar, Brandy'ler vs toparlar gibi oldu, garip şişelerdeki Rus pazarı işleriydi galiba gibi gibiydi ama o inanılmaz isimli ve dizaynır pazarı şişeli koleksiyon tam anlamıyda rezaletti. Neyse ki bu kadeh likör koleksiyonuyla yeniden gönüllere girdi sanki. Bence son birkaç yıldır Malle'den daha iyi yönetiliyor.
Rus pazarı parfümlerini denemek isterdim açıkcsı,beğenmesekte marka bize şişesi ile eğlenceli vakit geçirme seçeneği sunmuş..

Jari

Esans Keşfi
@Jari merakiniza degdi mi Ustadim?
Tarz olarak bana yakın olmasa bile kokuyu beğendim. Bademi ideal serisine göre çok iyi. Tonkanın bu kadar belirgin olup ta beni sıkmaması da cabası. Bayık birşey çıkar diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Yalnız fiyatları uçmuş şişe peşine düşülecek gibi değil.

Makedon

Esans Keşfi
Genyum Painter;
Oldukça güzel ve bir o kadar da ince ancak önümüzdeki hafta adını dahi hatırlayamayacağım bir vetiver parfümü olarak hafızamda yer edinemedi. Fakat bu yorumla burada edinmiş oldu.

hotu

Esans Keşfi
İceberg Homme vn..Lavanta ve narenciye karışımlı hafif tatlı başlangıç,erkeksi çiçekler ve aromatik-fujer tarzında ferah,yeşil nostaljik havada odunsular.Tam olarak çok özlem duyduğum 90'lar havasını veriyor,her şeyi ile baskaydı yaşam 2000'lere kadar 😔

Makedon

Esans Keşfi
Ex Nihilo Chandigarh Express;
Paçulisi ön, fujervari yeşilleri de bayağı bir arka planda olan Ombre Leather. Bu markanın bilinçli tercihi olan sentetik duruş, silik karakter ve tabi ki fiyat can sıkıcı. Konu paçuliyse eğer 18 küsüre bir süre sonra imara açılacak ve efsanelerdeki gibi köşesine benzinlik kurulacak bir paçuli tarlası alınır. Pas.