Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Nishane Nefs. Her katmanı ayrı keyifli bence. 10/10

1742295329027.png

cctaymaz

Koku Meraklısı
Xerjoff - More Than Words(2015 batch)

Güncel versiyonları sanırım reformüle olmuş ama bu kullandığım batch gerçekten müthiş. İstanbul'da havanın soğumasıyla beraber elim hemen buna gitti. Tam bir kış parfümü. Çok güzel bir amber ve rahatsız etmeyen bir oud kullanımı var. Sıcak baharat dokunuşuyla beraber müthiş bir hal alıyor. Yayılım ve kalıcılık çok üst düzey. Muhtemelen kıyafetlerden 2 3 yıkamada anca çıkar.

Jari

Esans Keşfi
Viride

Ferah nanemsi yeşil, iğne yapraklı odunsu ve alt tonlarda çok hafif dumansı.
Başarılı bir yeşil temalı koku.
Bracken man a benzetilmiş ama o yoğun baharatlı ve bol kafurlu, viride daha ferah bir orman kokusu.
Bracken sonbahar ormanı viride ise ilkbahar.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
amouage_beach_hut_man.jpg

Jari

Esans Keşfi
Acdd

Kör koklayınca eminim herkes bu lddm der o derece benziyorlar. Extra bir numarasını göremedim ama yan yana koklayınca lddm bir tık baharatlı gibi geldi bana. Lddm kullanması daha keyifli.

asaid

Parfüm İzleyicisi
Pineward Coffee Tabac

acı kahve, tütün, yanık çıra. dipte hafif yağlı bir vanilya/kakao olsa da tatlılık epey az. Jeke/Animal Cafe ortasına konumlanabilir oldukça sert bir iş. kahvesi Animal Cafe başlangıcı gibi ama ilerledikçe onun gibi yumuşamıyor. odun/tütün tarafı ile birlikte giderek Jeke'yi daha çok anımsatıyor, belki biraz daha sığ ve donuk fakat temayı daha gösterişsiz ve sade seven biri için güzel bir alternatif.

Makedon

Esans Keşfi
Pineward Coffee Tabac

acı kahve, tütün, yanık çıra. dipte hafif yağlı bir vanilya/kakao olsa da tatlılık epey az. Jeke/Animal Cafe ortasına konumlanabilir oldukça sert bir iş. kahvesi Animal Cafe başlangıcı gibi ama ilerledikçe onun gibi yumuşamıyor. odun/tütün tarafı ile birlikte giderek Jeke'yi daha çok anımsatıyor, belki biraz daha sığ ve donuk fakat temayı daha gösterişsiz ve sade seven biri için güzel bir alternatif.
Bu Pineward işlerinden 5-6 taneyi birkaç yıl evvel koklamış ve çoğunu hem tarz hem de materyal bağlamında çok Slumberhouse bulmuştum.

Makedon

Esans Keşfi
Kapaktan Kilian Love. Kapaktan, çünkü uygulayınca baştaki asetatlı ve bol badana boyası efektli yapışkan tatlılık; bilinç kaybına falan yol açıyor. Ha uygulayacaksam da yastığa bir fıs attıktan sonra odanın camını açıp kapısını kapatıyor sonra da 45dk.-1saat geçince içeri girerek tatlılığı azalmış beyaz çiçeklerin ve pembe big bubble sakız üstü pudrasının tadını çıkarıyorum havadar ortamda. Bunun dışında katlanılabilir bi şey değil işte böyle yılda bi iki kez bi kaç saat yeter.