Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Az önce magazada yeni çıkan Tom Ford Rose Exposed denedim ve çok beğendim. Biberli ve earty bir havada, maskülen bir gül. Ama fragrantica da 5 uzerinden 3 almis, cok kötü bir puan... Deneyenlerin fikirlerini merak ediyorum😇
Screenshot_20250330-170429_Chrome.jpg

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
JO MALONE... MRYHH&TONKA

Ayarinda tatliligi, surekli koklama istegi uyandıran cekiciligi, mür tonka badem vanilya notalarinin uyumlu birleşimi beni benden aliyor... Favori parfumlerim icinde yeralan bu koku daha uzun yillar benimle olacak..

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar çok karşıma çıkıyor ve bende bi dekant alıp deniyim bakalım 🤔

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Kilian Black Phantom

Şişesiyle ve kutusuyla özleşmiş bir koku. Rom, bitter çikolata ve karamelin gerçekten harika bir yorumu. Kalıcılığı ve performansı da bence gayet güzel. Ama genel beğeni olmayabilir ve bundan dolayı da önce dekant olarak denemenizi tavsiye ederim.

1000248421.jpg

Makedon

Esans Keşfi
Vakko V de Vakko;
Eli yüzü düzgün, mütevazi, sağlam karakterli ve zamansız bir maskülen. Her zaman her yere uyum sağlayacak yapıdaki hoş bir narenciyeli aromatik odun. Zaman zaman keskin bir 90'lar market/eczane parfümü havası verse de problem yok ben zaten bu havaya hastayım.

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
Bugün designerlardan gidelim. Sabah Guilty Elixir sıktım Reflection + Pegasus gibi diyebilirim. Sentetik oluşu bazılarını rahatsız etse de ben severek kullanıyorum. Akşama da favori designerım LMLP sıkmak var aklımda.