Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

samettemiz34

Koku Meraklısı
Tauer l'air des alpes suisses

Acdd yi daha merak ediyordum ama bunu da denemek istedim aslında çok bilindik bir hissiyatı var ferah aromatik çiçeksi bir fujer, koku tanımı olarak bana göre reflection ve fahrenheit arasında bir yerde. Hem Unisex hem de bahar ve yaz aylarında açık ve kapalı olan fark etmeden kullanılacak bir parfüm belki yeni bir şey sunmuyor ama verdiği his rahatlatıcı. 7/10

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000184413.jpg
Amouage Beach Hut Man

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Dusita issara 👌🏼
İlk denedigimde fena degil demistim ancak bugun ikinci kez denedigimde gayet basarili buldum. Naif/ince hafif tatli cok guzel aromasi olan bir aromatik

Faust9

Moderator
Yönetici
Moderator
Amouage Gold Man. Akşam için de aklımda Boss Absolu var ilerleyen saatlerde sıkabilirim.

Makedon

Esans Keşfi
Loewe Solo Atlas;
Basitçe harika bir klasik kolonya yorumu. Açılıştaki taze kesilmiş çimenler ve ezilmiş yeşil yapraklardan gelen tazeleyici ve sulu his çok doğal ve çarpıcı. Bilinen kolonya reçetesinin içindeki herşey, narenciyeler daha geri planda bırakılarak verilmiş. Çiçekler, odunlar ve hafif terli baharatlar harika. Eser miktardaki tatlılık ve miskler de bunu oldukça sevecen ve modern bir hale sokmaya yetmiş. Gücü kuvveti oldukça yerinde ve tabi ki ülkemizde satışı olan 398 Loewe parfümü arasında yok.