Tamamdır@Sinan8791 Argos 2 tane 5ml idi
Bir 5ml alindi.. bir 5ml i de size ekliyorum
Tamamdır@Sinan8791 Argos 2 tane 5ml idi
Bir 5ml alindi.. bir 5ml i de size ekliyorum
5ML REHAB EkleyelimKalan dekantlar;
- 5ML REHAB
- 3ML SIDE EFFECT
- 5ML REFLECTION
- 5ML PDM OAJAN
- 5ML PDM KUHUYAN
- 5ML PDM AKASTER
- 5ML ARABIANS TONKA
- 5ML ARGOS TRIUMPH OF BACCHUS (@Sinan8791 şişe sahibi kabul ederseniz size eklenebilir)
@alik odemelerin son gunu dundu. Bosta kalan talepleri yonlendirdik sizinkileri tekrar gozden gecirip sizi bilgilendirecegiz.Merhaba ödemeyi yaptık kusura bakmayın ay sonuna zannediyorduk ondan biraz rahat davranmışız
Merhabahocam dekantlama işlemi biraz yorucu geçiyor sanırım baya uzun sürdü de bir de gelmeyen şişeler varmış sanırım bağdattan geliyorlar
hocam dekantlama işlemi biraz yorucu geçiyor sanırım baya uzun sürdü de bir de gelmeyen şişeler varmış sanırım bağdattan geliyorlar
Birbirimizi kırmadan hertürlü eleştiri yapılabilir hiç sorun değil benim açımdan . Hatta olumlu eleştirileri not alır daha iyisini yapmak için çabalarım . Amacımız güzel şeyler yapabilmek ondan dolayı tek isteğim kibar olup biraz empati yapılması.İyi cevap verildi ben olsam ücretini iade eder hesabı bloklardım. Sabır diliyorum split yapmak, süreci yönetmek zor iş.
Hepsi için sizlere dönüş yapılacaktır.İptal mı oldu şimdi sonradan eklenen alımlar ?
Merhaba EDT.Merhaba. Crystal Noir testerı edt mi edp mi parfüm muydu acaba merak ettim. Sise elinize ulaştıysa bilgi verebilir misiniz?
Kargo mesajı gelmedi ama şansımı deneyeyim.. çıkan kargaların içinde Mithrandir var mıydı sevgili H. DalyanKargoların bir kısmını çıkardım ve çıkarmaya devam ediyorum.
Ctesi günü geldi son parfümler bana ve ben neredeyse bitirmek üzereyim. Sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum bende biran önce yapmak için uğraşıyorum ama tek işim bu değil maalesef vardiyalı şekilde çalışıyorum.
Bir sonraki splitte ödeme günü daha kısa olacak ve kargolar daha erken gönderilecek.
Anlayışınız için teşekkür ederim.