Neler yeni

Parfüm Spliti (13 Şubat 21.00)

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Kargoların bir kısmını çıkardım ve çıkarmaya devam ediyorum.
Ctesi günü geldi son parfümler bana ve ben neredeyse bitirmek üzereyim. Sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum bende biran önce yapmak için uğraşıyorum ama tek işim bu değil maalesef vardiyalı şekilde çalışıyorum.
Bir sonraki splitte ödeme günü daha kısa olacak ve kargolar daha erken gönderilecek.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
4 günde kargo çıkartmak ve uygun fiyatlar. Helal olsun.

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Hocam eyvallah forum spliti eyvallah daha uzun suruyor da 25i geceli 5 gun oluyor daha kargolanan siparis yok mu bekliyoruz hala
Hocam bilmiyorum hangi splitlerle kıyaslanıyor veya nasıl kıyaslandı ama forum splitlerinde insanlar parfümlerini koyar ve insanların kargolama süresi beklenir. instagram splitlerinde adamın elinde zaten ürün var ve 30 tane maksimum. forumun split listesinde kaç tane parfüm var bunları dekantlamak etmek hiç kolay iş değil.

ha hiç beklemek istemiyorsanız direkt tam şişe alın. dekant= zaman kaybı.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici

scotify

Koku Meraklısı
Kargoların bir kısmını çıkardım ve çıkarmaya devam ediyorum.
Ctesi günü geldi son parfümler bana ve ben neredeyse bitirmek üzereyim. Sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum bende biran önce yapmak için uğraşıyorum ama tek işim bu değil maalesef vardiyalı şekilde çalışıyorum.
Bir sonraki splitte ödeme günü daha kısa olacak ve kargolar daha erken gönderilecek.
Anlayışınız için teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık yapılan iş zor 🙏🏻

cxke

Koku Meraklısı
hocam kiyaslama yapmiyorum odemeler 25inde bitti turkiyedeki her yerden kargo ulasir 5 gunde ve dekantlanir beklenilen sure zarfinda oldugu icinde merakimi belirttim kargolama sureci baslamadi mi dedim ki dalyan kardesimin ellerine saglik beklenilen zaman diliminde (hatta beklentimden once) kargolari cikartmis helal olsun

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Kargosu çıkan kullanıcılar ;

@hazi
@youngerthanever
@als.kenc
@Kangal58
@messs86
@scotify
@cxke
@Ahmet B. kınalı
@celikum
@rusen
@Talhasahin
@aylin10
@Taner
@mert.
@romsafran
@barandurmuuss
@necfragrance
@Coni
@Osman Can
@Serdar73
@ayberkakbalik
@Moe34
@Uzayli
@efelixir

Kalanları Salı ve Çarşamba günü bitirip çıkarmayı planlıyorum. Almış olduğunuz parfümlerin hafta sonuna kadar hepinizin elinde olmasını ümit ediyorum .
Emeğine sağlık hasret hocam çok teşekkürler 🙏🙏😊

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Çekiliş sonucu kazanan @Mithrandir kendisini tebrik ediyorum :)
Çekiliş yapılırken Video kaydı alındı ve yöneticilere atıldı herkesin içi rahat olsun bu konuda .

1740993120641.png

Coni

Koku Meraklısı
Kargoyu teslim aldım. Çok özenli ve hızlı oldu. Dekantların etiketleri de başarılı olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.

Mithrandir

Koku Meraklısı
Çekiliş sonucu kazanan @Mithrandir kendisini tebrik ediyorum :)
Çekiliş yapılırken Video kaydı alındı ve yöneticilere atıldı herkesin içi rahat olsun bu konuda .

Ekli dosyayı görüntüle 382
Hayda şansa bak. Bu aralar hangi çekilişe katılsam bana çıkıyor 😂 inşallah tüm şansımı kullanmıyorumdur. Geçen başka bir çekilişte de forma çıkmıştı. 😄 Neyse teşekkür ederim bu isabetli çekiliş için 😎

Lemonade

Koku Meraklısı
Hayda şansa bak. Bu aralar hangi çekilişe katılsam bana çıkıyor 😂 inşallah tüm şansımı kullanmıyorumdur. Geçen başka bir çekilişte de forma çıkmıştı. 😄 Neyse teşekkür ederim bu isabetli çekiliş için 😎
Narya'nın bilinmeyen bir diğer özelliği de kullanıcısının şansını arttırmak sanırım :D

parfumveotesi

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Moderator
@Mithrandir bir aksilik olmazsa hediyeniz yarin yurt ici kargoya verilecek, bilginize

qRaven98

Koku Meraklısı
Kargosu çıkan kullanıcılar ;

@hazi
@youngerthanever
@als.kenc
@Kangal58
@messs86
@scotify
@cxke
@Ahmet B. kınalı
@celikum
@rusen
@Talhasahin
@aylin10
@Taner
@mert.
@romsafran
@barandurmuuss
@necfragrance
@Coni
@Osman Can
@Serdar73
@ayberkakbalik
@Moe34
@Uzayli
@efelixir

Kalanları Salı ve Çarşamba günü bitirip çıkarmayı planlıyorum. Almış olduğunuz parfümlerin hafta sonuna kadar hepinizin elinde olmasını ümit ediyorum .
İsmimi göremedim ödeme sırasımı değişti :)