Mustafa yaraş
Koku Meraklısı
French Avenue Vulcan Feu god of fire klonu çok başarılı bu ara zar zor bulunmaya başlandı
Tam bunu denemiştim yorum yapmak için geldim ki denenmişEkli dosyayı görüntüle 919
French Avenue Vulcan Feu god of fire klonu çok başarılı bu ara zar zor bulunmaya başlandı
Hocam ben de satın alacağım gibi görünüyor, sizce performans olarak God of Fire ile aralarındaki fark nedir?Tam bunu denemiştim yorum yapmak için geldim ki denenmişekliyim bari.
Vulcan feu
Elime daha bugün ulaştı ve beklemeden denedim. Koku olarak çok yakın god of fire sanırım ve performansı da baya iyi. Yazın bol bol sıkmalık güzel bol meyveli bir koku. Mangosu çok tatlı değil tam ayarında.
Kurudukca yavaş yavaş limon ve zencefil ekleniyor ama hafif. Aşırı bir katman yok tabiki ama tam fiyat performans ürünü.
God Of Fire hiç tam olarak giyip kullanmadım. Ondan dolayı şimdi yanıltıcı Bisey söylemek istemiyorum.Hocam ben de satın alacağım gibi görünüyor, sizce performans olarak God of Fire ile aralarındaki fark nedir?
Sedley için ayrı bir parantez açarım fakat kesinlikle doğru. şunu da söyleyeyim, Percival dünya üzerinde karşı cinsten en çok iltifat alabileceğiniz ve topluluğu en çok memnun edeceğiniz parfümlerden olabilir. O kadar çok beğeniliyor ki herhangi bir ultra niş parfümünüzü sorgularken bulabiliyorsunuz kendinizi. 19 yaşındaki kardeşime hediye almıştım ve şişe 4 aya yakın sürede yarılandı. Bunu nasıl becerdi ben de anlamadım ama 2 3 parfümü ve benden sürekli kullandığı dektanları da var. Bunun yanı sıra her türlü durumda kullanılabilmesi kendisini sürekli kullanmak istememe neden oluyor çünkü her türlü ortamda iş yapıyor.Pdm - percival
Notalarıyla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ne odunsu ne amberimsi ne çiçeksi. Sadece old spice duş jeli gibi kokuyor
Serinin yaz parfümleri sanırım sadece farklı aromalı duş jeli gibi kokuyor.