Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000148356.jpg

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Hayırlı uğurlu olsun; umarım kaliteli insanlar ve kaliteli paylaşımları önüne hiçbir şey geçmeden oluşum, uzun soluklu ve doyurucu olur tüm parfüm sevdalıları için.
Son bir haftadır Tauer Heraud üzerinde duruyorum ve hiç sevmedim.
Markanın ve yaratıcısının o alıştığımız imzaları ve kalite seviyesinin çok dışında / altında yakışmayan bir çalışma olmuş.
Son birkaç yılın trendi tanıdık, ucuz ve sentetik ambergris - ud kombinasyonu üzerine gerçekten karaktersiz ve neredeyse gıda aroması tadında bir kakao kullanımı dışında söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum.
Belki de açık parfüm işine girecektir para burada diye ve Heraud ile nabız yokluyordur veyahut körfez markalarına özenmiş ve ultra güçlü bir klon öncesi bu tanıdık kalitesizlik ve karaktersizlikle o markalara bir saygı duruşunda bulunmuştur Tauer kim bilir...
Ben de büyük umutlarla denediğim Heraud u hic sevemedim. Halbuki gercekci bir kakao oldugunu duydugum icin cok heyecanliydim, olmadi...

Jari

Esans Keşfi
Gentleman

70lere düşen bir bomba. Ne şipre ne fujer. Zamana aykırı, kendinden sonra gelen bir çok kokuyu etkilemiş büyüleyici bir iksir..
Parfüm dünyasının Black Sabbath'ı.

Makedon

Esans Keşfi
Ben de büyük umutlarla denediğim Heraud u hic sevemedim. Halbuki gercekci bir kakao oldugunu duydugum icin cok heyecanliydim, olmadi...
Nazar boncuğu olsun diyelim ama en azından Dubai çikolatası da yapabilirdi bu açıdan şanslıyız :) kaybımız denemelik vakit olsun.

Makedon

Esans Keşfi
Amouage Outlands denemelerine bugün son verdim ve yazma zamanı geldi.
İlk olarak tüm tuşlara aynı anda basılan ancak kaostan söz edemeyeceğim hem garip hem de ilginç bir oryantal parfüm olmuş.
Limoni baharatlar, biber, limoni sakızlar, kakule, limoni yeşillikler, odunlar ve yine limoniler ile amberler şeklinde ilerleyen; iştah açıcı ve sıcak gurmanların aksine yine iştah açıcı ancak aromatik bir gurman karakterinde.
Tavuk bulyon ve maydanoz tadı damakta çok baskın. Bu his; zencefil, kakule, kimyon, limon kabuğu, taze sebzeler ve bilimum tatlı-ekşi bal-sirke bazlı sosların kullanıldığı Arap tarifleri ve daha ziyade Asya mutfağındaki wok tavuk yemeklerini fazlasıyla andırıyor. Kısacası Outlands yemek gibi kokuyor.
3ml. dekantın 1ml.'lik kısmında bana büyük zorluklar çıkaran bu parfümü şişeli alıp kullanmam imkansız ancak oryantal parfümler seven kişilerin, başka bir pencereden farklı bir bakışı tecrübe etmesi açısından muhakkak denemeleri gerekir.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Akşam vakti pdm - sedley kullandı.
duş jelimsi, azıcık lavantalı, hissedilebilir ambroxan ve bolca ve narenciye bizi karşılıyor. Genel beğeni parfümü gibi geldi şahsen ben çok beğenmedim ama tekrar şans vericem

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Günün parfümü: Dior Homme Parfum alacakken yanlışlıkla aldığım Dior Homme Intense.. Almış olduğum için mecburiyetten mi Intense versiyonunu daha çok sevdim yoksa gerçekten mi daha çok sevdim, bilemiyorum😁
Screenshot_20250211-144044_Chrome.jpg