Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
Roja - RDHP20
IMG_3419.jpeg

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
FM The Moon

Benim görüşüme göre en iyi 3 kışlık arasına garanti girer. Öncelikle sadece 3 fıs sıktım ve her dakika buram buram geliyor. Bu parfümde eğer o meyvemsilik olmasaydı ve bu kadar kaliteli olmasaydı bu parfüm benim için bayık, sıkıcı bir parfüm haline gelirdi ama kırmızı meyvemsi hissiyat, oud-derinin kaliteli bir şekilde birleştirilmiş hali beni çok mest etti. Bu tarzı çok seven birisi olarak elimde bence benzer olan Ombre Nomade'da var fakat bu kesinlikle Ombre Nomade'den daha kaliteli. Rasquinet tam bir şaheser yapmış. Promise yerine bu alınır mı? Bence evet. GOAT adayı olabilecek bir parfüm.

Jari

Esans Keşfi
Jubilation XXV

Tatlı meyveli, bol tütsülü, balzamik bir oud-paculi kokusu. Geçen gün kullanmış olduğum overture için bir çağın kapanışı demiştim. Bu, o çağın açılış kokusu.
Yeni şişeleri denemiştim malesef çok silik ama eskilere fildişi kapak vs diye servet dökmeye gerek yok geçen sene piyasaya sürülen 40 versiyonu tercih edilebilir.

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Ajmal Quafiya 2

Bayıldım. Hiçbir şey rahatsız etmiyor kahve ve sandal ağacı uyumu müthiş. İnsanlar neden bunu şişeli arıyor anladım. Ajmal çok underrated bir marka ve özellikle Arap yarımadasında fiyatları da designerlar gibi neredeyse. Designer fiyatına bu parfüm çoğu nişe taş çıkartır.

hotu

Esans Keşfi
St.Dupont Oud&Rose..Gül-ud ve havayı yumuşatan sandal ağacı.Her açıdan orta-üst segment arası,soğuk havada kullanımı keyifli.