Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Murat

Koku Meraklısı
1000179819.jpg

Jari

Esans Keşfi
Overture man

Kokladığım en iyi greyfurtlu, alkollü ve baharatlı akabinde bol mürlü, hafif animalik tınılı bol dumansı sıcak ambersi bir koku. Chong döneminin son kokusu diye biliyorum öyle değilse de son iyi kokusu diyeyim. Markada bir devrin sonu. Müthiş kompleks ve gerçek niş koku.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bvlgari Onekh
Malum ozel seriden.. ben deriden fazla balzamik ve baharatli amber aliyorum.
Guzel siseli alinabilir uyguna denk gelirse

hotu

Esans Keşfi
Jean Charles Brosseau - Ombre Orientale.. Hem nostaljik hem oryantal,zengin harman,hissedilen çokça nota,ne çok batılı ne de çok aşırı doğulu.Pek benzerine rastlamadigim farklı bir koku.Menekse- iris tozlulugu,hafif meyve dokunuşu ve parfümün ana hattı safranlı,biraz deri havası da aldığım misk&ud-amber ve gül.Soguk havaya uygun, farklı ve kısmen zor kokuları seven hem erkek hem de kadın kullanabilir.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Jean Charles Brosseau - Ombre Orientale.. Hem nostaljik hem oryantal,zengin harman,hissedilen çokça nota,ne çok batılı ne de çok aşırı doğulu.Pek benzerine rastlamadigim farklı bir koku.Menekse- iris tozlulugu,hafif meyve dokunuşu ve parfümün ana hattı safranlı,biraz deri havası da aldığım misk&ud-amber ve gül.Soguk havaya uygun, farklı ve kısmen zor kokuları seven hem erkek hem de kadın kullanabilir.
Bunu da denemek isterim @hotu hocam

Jari

Esans Keşfi
Interlude53

Ot ve baharatlar eşliğinde dumanlı reçineler, odunlar ve deri.
Burada kekik orijinalinden daha düşük tonda. Bu daha ambersi ve rafine edilmiş. Her ikisi de çok iyi. Eğer yeni şişe interlude reformule olmuşsa rahatlıkla 53 tercih edilebilir. Eski interlude performansını asla aratmıyor 3 spray sıktım özellikle ilk 1 saat açık havada olmamıza rağmen çevremdeki herkes yamuldu.

hotu

Esans Keşfi
Oud Elite - Mashaer Silver.. Tatlı oryantal odunsu; Sevdiğim portakal çiçeği, paçuli,ud, tatlılık ile sıcaklık katan reçineler ve vanilya dokunuşu.