Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

hotu

Esans Keşfi
Versailles Beaute - Oud Story Highness..Oud Story koleksiyonundan acilisi hafif sert,udun alttan desteklediği çiçek ve kırmızı meyvelerle işlenmiş Fransız işi oryantal.

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000147397.jpg

Murat

Koku Meraklısı
Merhabalar dostlarım bugün tmov ottoman amber ilk uretim ile birlikteyim. Deneyimledim koku baya performanslı ve kalıcı silaj beni sasirtti. Ambre sultan ve encre noir extreme animsatiyor. Ama daha kaliteli ve daha torpulenmis. Aşık oldum. Ayrıca eriğin verdiği tatlılık sayesindehafif çiçeksi gibi baya baya giyilebilir bu parfum performansı muazzam <3
tmow.jpg

Makedon

Esans Keşfi
Hayırlı uğurlu olsun; umarım kaliteli insanlar ve kaliteli paylaşımları önüne hiçbir şey geçmeden oluşum, uzun soluklu ve doyurucu olur tüm parfüm sevdalıları için.
Son bir haftadır Tauer Heraud üzerinde duruyorum ve hiç sevmedim.
Markanın ve yaratıcısının o alıştığımız imzaları ve kalite seviyesinin çok dışında / altında yakışmayan bir çalışma olmuş.
Son birkaç yılın trendi tanıdık, ucuz ve sentetik ambergris - ud kombinasyonu üzerine gerçekten karaktersiz ve neredeyse gıda aroması tadında bir kakao kullanımı dışında söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum.
Belki de açık parfüm işine girecektir para burada diye ve Heraud ile nabız yokluyordur veyahut körfez markalarına özenmiş ve ultra güçlü bir klon öncesi bu tanıdık kalitesizlik ve karaktersizlikle o markalara bir saygı duruşunda bulunmuştur Tauer kim bilir...

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun; umarım kaliteli insanlar ve kaliteli paylaşımları önüne hiçbir şey geçmeden oluşum, uzun soluklu ve doyurucu olur tüm parfüm sevdalıları için.
Son bir haftadır Tauer Heraud üzerinde duruyorum ve hiç sevmedim.
Markanın ve yaratıcısının o alıştığımız imzaları ve kalite seviyesinin çok dışında / altında yakışmayan bir çalışma olmuş.
Son birkaç yılın trendi tanıdık, ucuz ve sentetik ambergris - ud kombinasyonu üzerine gerçekten karaktersiz ve neredeyse gıda aroması tadında bir kakao kullanımı dışında söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum.
Belki de açık parfüm işine girecektir para burada diye ve Heraud ile nabız yokluyordur veyahut körfez markalarına özenmiş ve ultra güçlü bir klon öncesi bu tanıdık kalitesizlik ve karaktersizlikle o markalara bir saygı duruşunda bulunmuştur Tauer kim bilir...
İlk olarak çok teşekkür ederiz ve hoş geldiniz 🙏
Benimde çok merak ettiğim bir koku Tauer'in çalışmalarını seviyorum aslında ama siz böyle yazınca merakım daha da arttı. İlk fırsatta deneyeceğim.

Makedon

Esans Keşfi
İlk olarak çok teşekkür ederiz ve hoş geldiniz 🙏
Benimde çok merak ettiğim bir koku Tauer'in çalışmalarını seviyorum aslında ama siz böyle yazınca merakım daha da arttı. İlk fırsatta deneyeceğim.
Hoşbulduk, ben de teşekkür ederim. İnşallah siz Heraud konusunda merakınızın karşılığını olumlu yönde alırsınız :)

Rmzndd

Koku Meraklısı
Denediğimiz, kullandığımız parfümleri buraya yazalım.
Montale intense black aoud.
Açılışı oryantal bir ud ile açılıyor. İlerleyen saatlerde hafif turunç, gül devereye giriyor. Unisex ve performanslı bir koku. Santal royal havasında bana göre. Sadece meyveli değil.

Radpak

Yönetici
Yönetici
Diş hekimi olarak 24 saatlik nöbete geldim ve butun gunu cikaracak ayni zamanda cok da rahatsiz etmeyecek bir parfum lazimdi. Halihazirda son zamanlarda favorim olan parfüm torino22 cuk oturdu. Cok fazla yayilmadan kendinizin butun gun alabilecegi bir parfum. Yogun safranlı rahatsiz etmeyecek seviyede tatliligi olan cok keyifli bir koku bence şu an en iyi 4 mevsimlik parfüm.