Yeni APoM'dan daha APoM.
Komşum,resimlerinizle okadar uyumluki yakın takipteyim
teşekkür ederim Kadir hocam. aklımda yaklaşık nasıl canlanıyorsa o şekilde bir resim bulmaya/üretmeye çalışıyorum. bazen soyut, fantazik ve muallak oluyor ama bu gibi fotorealistik manzara kokularında sözlerden daha açıklayıcı olabiliyor resimler.Komşum,resimlerinizle okadar uyumluki yakın takipteyimtabiki hepsini bilmiyorum kullanmadım ama kocaman bi maşallah diyelim.
Emeğinize sağlık . Fakat fotoğrafı koyarken aşağıdaki görselde gösterdiğim gibi resim ekle şeklinde koyarsanız görsel olarak büyük görünecek ve daha hoş olacaktır .
çok yer kaplamasın diye bilerek küçültüyordum aslında nasılsa üstüne basınca büyüyor diye.Emeğinize sağlık . Fakat fotoğrafı koyarken aşağıdaki görselde gösterdiğim gibi resim ekle şeklinde koyarsanız görsel olarak büyük görünecek ve daha hoş olacaktır .
Ekli dosyayı görüntüle 393
Kesinlikle bazen bi bakış biçok anlam içerdiği gibi sizin hislerinizide bi resimle anlayabiliyorum.teşekkür ederim Kadir hocam. aklımda yaklaşık nasıl canlanıyorsa o şekilde bir resim bulmaya/üretmeye çalışıyorum. bazen soyut, fantazik ve muallak oluyor ama bu gibi fotorealistik manzara kokularında sözlerden daha açıklayıcı olabiliyor resimler.
E zahmet olmazsa bir bahar ayları listesi isteyeyim sizden o zaman. 5 olur 10 olurParfüm kullanımı ile alakalı en sevdiğim iki ay olan ilkbahar ve sonbahar arası müthiş bir hava yakalayınca bugün yine bu mevsimlerde kullanmaktan hoşlandığım şiprelere güzel bir örnek olan Zara Leather Jardin kullandım. Zaten nadir parfüm giyiyorum ve giymekten çok koklamaktan zevk alıyorum fakat işte giyince de karakter aranıyor ister istemez. Bu kendimle alakalı gereksiz lakırdıdan sonra parfüme gelecek olursam eğer acı yeşilli, bol aldehitli, hafif dumanlı ve eskimekten artık parça parça dökülen derili metalik bir gül yorumu. Aşırı eski ve beğenisi de düşük.
Abi listelik bir durum yok ama aklıma gelen sevdiklerim mesela bu Zara var, Apres l'Ondee severim, Mitsouko severim sonra Fidji ve Odalısque severim, Maai ve L'eau Scandaleuse @asaid severim, bizim ucuz market parfümlerinden beni yıllardır hobide tutan Snob severim. Artı mesela ilkbaharda özellikle bu şeylerin dışında Encre Noir ve Guerlain Vetiver depreşir onları çok severim. Artı ıhlamurları ve yaseminleri severim gerçi bitti artık Tilleul severim Fils de Joie çok severim gibi...E zahmet olmazsa bir bahar ayları listesi isteyeyim sizden o zaman. 5 olur 10 olur
Ben de çoğunluk gibi 3-5 saat kokan şeylere para mı verilir 1-2 bişey alır bahar yaz aylarını onlarla geçiririm kafasındaydım. Son zamanlarda kışlık alımını neredeyse durdurup bahar yaz ayları için kokular alıyorum ve araştırıyorum. Citrus aromatik ve aromatik fujerlere yükseliyorum.
Floral cenneti hemiAbi listelik bir durum yok ama aklıma gelen sevdiklerim mesela bu Zara var, Apres l'Ondee severim, Mitsouko severim sonra Fidji ve Odalısque severim, Maai ve L'eau Scandaleuse @asaid severim, bizim ucuz market parfümlerinden beni yıllardır hobide tutan Snob severim. Artı mesela ilkbaharda özellikle bu şeylerin dışında Encre Noir ve Guerlain Vetiver depreşir onları çok severim. Artı ıhlamurları ve yaseminleri severim gerçi bitti artık Tilleul severim Fils de Joie çok severim gibi...
Çiçekler, hayvanlar ve kadınlar candırFloral cenneti hemieski floral şiprelerden sevdiklerim var ama çok aldığım söylenemez şunlara bir bakayım eyvallah.