Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000159413.jpg
Strangelove NYC Melt My Heart

Bitter çikolata,süsen ,doğal ud ve daha fazlası tüm içerikleri doğal malzemelerden yapılmış herkesi mutlu ve tatmin edecek saf gourmand ,sadece tek eksisi 100 ml ye 960 eurocuk...

Son düzenleme:

Jari

Esans Keşfi

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bir ara çok merak etmiştim ama o fiyata evin bahçesine ud ağacı dikseler yine de olmaz :)
@Jari hocam bu parfumevinden birkac parfum denemistim yani dogalligi hissediyorsun lakin o parayi hakedecek bir ustalik yok kesinlikle. Ensar Oud bile o kadar dogalin da zor bulunan malzemelerinden yaptigi halde o paralari haketmezken… bu Strangelove markasi 😏

Jari

Esans Keşfi
@Jari hocam bu parfumevinden birkac parfum denemistim yani dogalligi hissediyorsun lakin o parayi hakedecek bir ustalik yok kesinlikle. Ensar Oud bile o kadar dogalin da zor bulunan malzemelerinden yaptigi halde o paralari haketmezken… bu Strangelove markasi 😏
Doğal materyal kullanması benim için belirleyici değil. Kullanırken zevk alıyorsam tamamen sentetik aromakimyasallarla yapılmış olması da sorun değil. Benim için en büyük belirleyici fiyatı. Çok sevipte hiç almadığım veya dekant olarak aldığım kokular var pahalı diye.
Açıklayıcı olsun diye söylüyorum ayıptır söylemesi terre pure parfum 55euroya dior homme 2020 75 euroya aldım geçen hafta. Yani 1000 euroya neler alınır varın siz düşünün.

Makedon

Esans Keşfi
Ekli dosyayı görüntüle 404Strangelove NYC Melt My Heart

Bitter çikolata,süsen ,doğal ud ve daha fazlası tüm içerikleri doğal malzemelerden yapılmış herkesi mutlu ve tatmin edecek saf gourmand ,sadece tek eksisi 100 ml ye 960 eurocuk...
Giydiğimizde sıcacık bir bitter çikolata gibi aynı adı gibi kalpleri ısıtıp eritiyorsa, çukulata çeşmesinden ağır ağır akmaya başlıyorsa çokolatlar koklayınca 9960 oyro bile veririm. Tester'da olur farketmez 🥹

Jari

Esans Keşfi
Fumabat

Ferah yeşil otlarla, odunsu, tütsülü, yosunsu ve ince derili son zamanlarda beni en çok etkileyen koku.
One man show ile bandit karışımı ama ne yeşili one man show kadar acı ve keskin ne de derisi bandit kadar yoğun.
Zaman tüneli gibi mübarek. 10/10

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Tom Ford Tobacco Vanille

Yılların eskitemediği o güzel tütün ve vanilya. Severek kullanıyorum ama nedense uzun süre kullanacak yani şişe alacak kadar kendimi buna alıştıramadım. Belli bir süre sonra sanki bayıyor beni.
Kısaca kışın ara ara kullanmak için küçük dekantlar yeterli bu parfüm için şahsi düşüncem.

1000230449.jpg

guerlainlover

Parfüm İzleyicisi
Blonde Amber'i tekrar denedim,
Malibu Party in the Bay sıktım.

Blonde Amber konusunda çok kararsızım. Çok güzel kokuyor bir yandan alasım var ama 6-7 ay kesin parfüm almayacağım.

Malibu ise yazın sıcak havalarda favorim. Muazzam kokuyor, çok seviyorum.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Maison Crivelli Hibiscus Mahajád

Daha önce de kullandım şişeli mevcut ama bugün de çıkarken sıkayım dedim. Ve gerçekten beni çok etkiledi. İstanbul'da güneşli ama serin bir hava var ve kendimi sanki ilk baharda yeni açan güllerin çiçek bahçesinin içinde gezer gibi hissediyorum. Rüzgar estikçe daha da hoşuma gitmeye başladı ve gerçekten kullanmaktan aşırı keyif aldım.
Hafif hafif vanilyasiyla birlikte ahenk içinde mükemmel bir koku.
Sanırım çok daha sık kullanıcam.

1000230929.jpg

Branco

Koku Meraklısı
Maison Crivelli Hibiscus Mahajád

Daha önce de kullandım şişeli mevcut ama bugün de çıkarken sıkayım dedim. Ve gerçekten beni çok etkiledi. İstanbul'da güneşli ama serin bir hava var ve kendimi sanki ilk baharda yeni açan güllerin çiçek bahçesinin içinde gezer gibi hissediyorum. Rüzgar estikçe daha da hoşuma gitmeye başladı ve gerçekten kullanmaktan aşırı keyif aldım.
Hafif hafif vanilyasiyla birlikte ahenk içinde mükemmel bir koku.
Sanırım çok daha sık kullanıcam.

Ekli dosyayı görüntüle 411
Dekant olarak keşfetme fırsatım oldu, bilemiyorum belki de çok zaman ayırmadım fakat bana Dişil bir koku geldi, unisex e yakın bile görmedim, maskülen zaten değil de, fragrantica'da This perfume reminds me of bölümünde Delina en başta birinci sırada benzetilenler arasında geliyor. İlginç.

Branco

Koku Meraklısı
Hanım şehirdışına bir davete gitti, ben de tek kalınca anamın evine geçtim, bugünde kokusuz kaldık her şey evimde kaldı derken, anamın evindeki eski koleksiyon dolabımı açayım dedim, bir de ne göreyim 3-5 tane esans ve ASQ markasına ait Oakmoss Amber parfümü öylece orada duruyor :D Tatlı ve Meyveli açılışıyla aynı zamanda hafif yeşil ve odunsu bir kesiflikte geliyor alttan koku.. Şimdi aklıma geliyor, beğenmeyip kıyıya koymuştum şimdi de sevmeye başladım.. e üzerimize sıkarak yola devam ettik tabi :)

4953-Oakmoss-Amber-Woody-massy-woods-100ml-Abdul-Samad-Al-Qurashi.jpg.png