Kenarıya ayırdım@Yrd. Doç. Dr. Alban hocam deneyeceklerim arasina not ettim, bulusmamizda deneriz![]()
Bir ara çok merak etmiştim ama o fiyata evin bahçesine ud ağacı dikseler yine de olmazEkli dosyayı görüntüle 404Strangelove NYC Melt My heart
Bitter çikolata,süsen ,doğal ud ve daha fazlası tüm içerikleri doğal malzemelerden yapılmış herkesi mutlu ve tatmin edecek saf gourmand ,sadece tek eksisi 100 ml ye 960 eurocuk...
@Jari hocam bu parfumevinden birkac parfum denemistim yani dogalligi hissediyorsun lakin o parayi hakedecek bir ustalik yok kesinlikle. Ensar Oud bile o kadar dogalin da zor bulunan malzemelerinden yaptigi halde o paralari haketmezken… bu Strangelove markasiBir ara çok merak etmiştim ama o fiyata evin bahçesine ud ağacı dikseler yine de olmaz![]()
Doğal materyal kullanması benim için belirleyici değil. Kullanırken zevk alıyorsam tamamen sentetik aromakimyasallarla yapılmış olması da sorun değil. Benim için en büyük belirleyici fiyatı. Çok sevipte hiç almadığım veya dekant olarak aldığım kokular var pahalı diye.@Jari hocam bu parfumevinden birkac parfum denemistim yani dogalligi hissediyorsun lakin o parayi hakedecek bir ustalik yok kesinlikle. Ensar Oud bile o kadar dogalin da zor bulunan malzemelerinden yaptigi halde o paralari haketmezken… bu Strangelove markasi![]()
Bir ara çok merak etmiştim ama o fiyata evin bahçesine ud ağacı dikseler yine de olmaz![]()
Giydiğimizde sıcacık bir bitter çikolata gibi aynı adı gibi kalpleri ısıtıp eritiyorsa, çukulata çeşmesinden ağır ağır akmaya başlıyorsa çokolatlar koklayınca 9960 oyro bile veririm. Tester'da olur farketmezEkli dosyayı görüntüle 404Strangelove NYC Melt My Heart
Bitter çikolata,süsen ,doğal ud ve daha fazlası tüm içerikleri doğal malzemelerden yapılmış herkesi mutlu ve tatmin edecek saf gourmand ,sadece tek eksisi 100 ml ye 960 eurocuk...
Dekant olarak keşfetme fırsatım oldu, bilemiyorum belki de çok zaman ayırmadım fakat bana Dişil bir koku geldi, unisex e yakın bile görmedim, maskülen zaten değil de, fragrantica'da This perfume reminds me of bölümünde Delina en başta birinci sırada benzetilenler arasında geliyor. İlginç.Maison Crivelli Hibiscus Mahajád
Daha önce de kullandım şişeli mevcut ama bugün de çıkarken sıkayım dedim. Ve gerçekten beni çok etkiledi. İstanbul'da güneşli ama serin bir hava var ve kendimi sanki ilk baharda yeni açan güllerin çiçek bahçesinin içinde gezer gibi hissediyorum. Rüzgar estikçe daha da hoşuma gitmeye başladı ve gerçekten kullanmaktan aşırı keyif aldım.
Hafif hafif vanilyasiyla birlikte ahenk içinde mükemmel bir koku.
Sanırım çok daha sık kullanıcam.
Ekli dosyayı görüntüle 411