hahaha eau de çiftlik diyorsun yaniEpona
Cuir cannageyi almışlar ahırın yanında üzerine pislikler bulaşan yeşilliklerde gezdirip kirletmişler. Sonra çok kirlendi diyip bir kalıp sabunla yıkamışlar..
Aamouage parfümleri nedense çok derinlikli sizin gibi koku uzmanı olmayanlar evet kaçabilir ama Aamouage gerçekten kendi tarzını hiç bozmuyor. Bende epic man parfümünü çok seviyorum. Karanlık mı karanlık bir koku. Severiz Aamouage'ı hocam.Amouage Interlude Man
Etraftakileri kacirtan cinsten ama cok guzel
Şunu bi kenara ayıralım lütfen geldiğimde bişeye bakıcam daAmouage Interlude Man
Etraftakileri kacirtan cinsten ama cok guzel
@netron hocam Amouage in cidden yeri ayri ancak 2020 den sonra piyasaya surulen kokularin birkaci mustesna hepci cırt malesef.. basa getirdiler isten cok anlayan birini sonuc cöp mallar..Aamouage parfümleri nedense çok derinlikli sizin gibi koku uzmanı olmayanlar evet kaçabilir ama Aamouage gerçekten kendi tarzını hiç bozmuyor. Bende epic man parfümünü çok seviyorum. Karanlık mı karanlık bir koku. Severiz Aamouage'ı hocam.
@Yrd. Doç. Dr. Alban hocam deneyeceklerim arasina not ettim, bulusmamizda denerizCanali dal 1934;
Parfüm buram buram 90'lar kokuyor ve kalite akıyor. Kaktüs ve salatalık tatlılığı / sululuğunda bir meyvemsilik, o imza 90'lar ferah baharlı aromatik odunları ve tozlu sentetik deri. Cyber Garden ve Amazingreen tarzı yeşil ve ferahlatıcı hissiyat her daim hakim. Aynı koku asla değil fakat bunun hissiyat olarak serin kırmızı hali Xeryus Rouge. Kalan kısmı ise yeni nesil Rocabar. Üç farklı sınıfın kusursuz bir evliliği olmuş. Müthiş.
Dekantin dibine siyiracak kadar kaldi umarim isini gorur @H.DalyanŞunu bi kenara ayıralım lütfen geldiğimde bişeye bakıcam da![]()