Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000159297.jpg

Jari

Esans Keşfi
Les jeux sont faits

Kuru meyveli, tütünlü, alkolle yıkanmış odunlar ve bol labdanum ile biraz ekşi biraz da sütsü karakterde kokan kompleks bir koku.
Bir tık daha soğuk havada kullansam daha iyi olurdu ama yine de keyifli.

Sparfume

Koku Meraklısı
KILIAN... Old Fashioned

İlk kokladıgimda hafif midem kalkti cunku burnuma direk viski kokusu geldi...Cunku alkollu iceceklerin kokusu beni rahatsiz ediyor.. Tene yaklasmasi ve kurumasiyla birlikte kokuya bayildim... Hafif tatli, pudramsi , amberli hali beni mest etti... Angel Share e benzedigi soyleniyor ben benzetemedim... Benim icin tek kusuru hooop diye tenden silinmesi... Performansi yayilimi kaliciligi yok gibi birsey... Siseli alir miyim? Evet

CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Amouage Interlude Man 👌🏼
Etraftakileri kacirtan cinsten ama cok guzel
Aamouage parfümleri nedense çok derinlikli sizin gibi koku uzmanı olmayanlar evet kaçabilir ama Aamouage gerçekten kendi tarzını hiç bozmuyor. Bende epic man parfümünü çok seviyorum. Karanlık mı karanlık bir koku. Severiz Aamouage'ı hocam.

Makedon

Esans Keşfi
Canali dal 1934;
Parfüm buram buram 90'lar kokuyor ve kalite akıyor. Kaktüs ve salatalık tatlılığı / sululuğunda bir meyvemsilik, o imza 90'lar ferah baharlı aromatik odunları ve tozlu sentetik deri. Cyber Garden ve Amazingreen tarzı yeşil ve ferahlatıcı hissiyat her daim hakim. Aynı koku asla değil fakat bunun hissiyat olarak serin kırmızı hali Xeryus Rouge. Kalan kısmı ise yeni nesil Rocabar. Üç farklı sınıfın kusursuz bir evliliği olmuş. Müthiş.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Aamouage parfümleri nedense çok derinlikli sizin gibi koku uzmanı olmayanlar evet kaçabilir ama Aamouage gerçekten kendi tarzını hiç bozmuyor. Bende epic man parfümünü çok seviyorum. Karanlık mı karanlık bir koku. Severiz Aamouage'ı hocam.
@netron hocam Amouage in cidden yeri ayri ancak 2020 den sonra piyasaya surulen kokularin birkaci mustesna hepci cırt malesef.. basa getirdiler isten cok anlayan birini sonuc cöp mallar..
Simdi de prestiji kurtarmak icin alkolsu parfumler, attar tarzi yaglar cikartip fiyakayi toparlamaya calisiyorlar bakalim gorcez
Umarim eski cizgisine doner.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Canali dal 1934;
Parfüm buram buram 90'lar kokuyor ve kalite akıyor. Kaktüs ve salatalık tatlılığı / sululuğunda bir meyvemsilik, o imza 90'lar ferah baharlı aromatik odunları ve tozlu sentetik deri. Cyber Garden ve Amazingreen tarzı yeşil ve ferahlatıcı hissiyat her daim hakim. Aynı koku asla değil fakat bunun hissiyat olarak serin kırmızı hali Xeryus Rouge. Kalan kısmı ise yeni nesil Rocabar. Üç farklı sınıfın kusursuz bir evliliği olmuş. Müthiş.
@Yrd. Doç. Dr. Alban hocam deneyeceklerim arasina not ettim, bulusmamizda deneriz 😉