Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Prissana Natsumeku.. citrus ana temali dogal hissiyatli bir calisma.. ancak citrus derken icerisinde; bergamot, bitter orange, tangerine, mandarine vs bircok cesidi var.. ayrica turunclar biraz koyu kivamda hissediliyor.. fresh ve koyu kivamdaki turunclara baharatlar ve odunsuluk eslik ediyor.. lavanta ve artemisiadan aromatik dokunus da gayet iyi olmus ve tabiki mese yosunu da ayri guzellik katmis.. farkli bir citrus calismasi..

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
IMG_7357.jpeg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
xerjoff-fiero.jpg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
aromatics elixir

topraksı yoğun bir şipre. çamuru temizlenmemiş envai çeşit otlar ve çiçeklerle hazırlanmış bir cadı iksiri gibi. macunsu derin koyu yeşil tonlu. alanında bence en zevklisi.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Tom Ford Beau de Jour Edp..
modern fujer aromatik calismalarin basarili olanlarindan.. lavantasi, baharati (feslegen, sardunya) ve patchouli bunlar cok centilmen bir hava olusturmus.. hatta ben lavanta ve baharat kisimlarini biraz amouage bracken man parfumune benzetiyorum.. her mevsim her ortamda giyilebilecek bir aromatik fujer.👌🏼

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
maison-francis-kurdjian-gentle-fluidity-silver.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Guerlain Lidge Edt 2021 batch.. edt si de edp si parfum versiyonu da cok basarili.. koleksiyonerler biliyordur ama yine de yazmis olalim.. citrus, star anise, kakao, patchouli, sicak baharatlarin basrol oynadigi harmani cok guzel bir calisma.. edt versiyonunda citrus ve star anise daha cok hissediliyor.. yaz aksami icin, ilkbahar icin edt versiyonu daha ideal.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Nishane Safran Colognise.. ozgun bir calisma ancak safran sevmeme ragmen bu parfumu ilk denemede sevemedim.. gercekten parfumor safran ile kolonya tarzi bir parfum yapmaya calismis ama bana tabiri caizse olmamis gibi geldi.. notalar sanki mezc olmamis.. bir kez daha sans verecegim sonra