Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
IMG_7384.jpeg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
virga monochype: baz odaklı hayvansal bir şipre/amber. açılıştan kısa süre sonra geyik miski ve yanık amber ile işlenmiş hacmi düşük ama kalitesi yüksek antik bir şipre tabanı etkin. nahif ve tensel bir keyif kokusu. özellikle doğal ağırlıklı çalışanlar için tam bir challenge olan, aromayı kaldıracak o sihirli elementler eksik. civet sevenler için Chpre No.1 bu alanda daha hacimli ve klasik. geyik miski sevenler için Monochype daha keyifli ve özgün.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Amouage Lineage.. Amouage in bildigimiz kaliteli frankincense/olibanum dnasini içeren hem mür ve labdanum ile amber ve balzamik havasini vermesi hem de zencefil, fenugreek, biber gibi hem baharatli hem de fresh tarafi olan ve kismen yesil notalarinda eşlik ettigi özgün bir çalışma olmuş.. koku guzelligi ve ozgunlugi gayet basarili.. bir tık feminen.. kalicilik iyi yayilim da orta..

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
geranium pour monsieur: eski aromatik fujerleri andırır kısımları var ama temelde ferah, sabunsu bir beyaz misk, floralozone, sandal/javanol üstüne kurulu. aroma tarafının çoğu nane/ıtır. ilerledikçe anason/tonka da hissedilir. bence başarılı ve rafine bir yarı-modern ama bakış açısına göre basit de denebilir. benzer türden Equipage Geranium kadar sevmesem de ikisinden biri elimde varken diğerini aramam.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Atelier Cologne Orange Sanguine.. turunclarin cologne versiyondaki yazlik ferah parfumu.. kan portakali, mandalina vs gibi birkac turuncgiller biraz baharat ve cok az da odunsuluk dokunuslar ile yazlik keyifli aromasi guzel bir calisma.. kalicilik orta, yayilimi ortanin altı

Sparfume

Esans Keşfi
LLI... FLEUVE TENDRE

Sevdiklerimi , siselerimi, hayatimdaki fazlalik herseyi azalttim attim.. Bana kalan kokularımdan sikmalara doyamadigim cok beğenisi olmayan ki bu benim isime gelir, Tendre yi kullandim... Kurumasina yakin kremsi tozlu halini cok seviyorum...Serin ,puslu, hüzünlü Karadeniz havasina cok yakisti...

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
louis-vuitton-imagination.jpg

Louis Vuitton Imagination, ferah narenciye açılışıyla modern, şık ve sofistike bir imza kokusu. Günlük kullanıma uygun, temiz ve zarif bir hava bırakıyor. Sıktığımda daha beğenmeyene rastlamadım. İltifat canavarı.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
tiziana-terenzi-orion.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Santa Maria Novella Alba Di Seoul..
cok barbershop gibi gorunmese de kalite ve guzel bir lavanta ve citrus ile tarz olarak barbershop diyebilirim.. Odunsuluk ve biraz yesil dokunuslar var.. tam yazlik baharatli, odunsu barbershop... kalicilik orta yayilim ortanin bir tık altı

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Nishane Shinanay.. cok ilginc bir parfum.. sahsen tarifi de zor.. beyaz cicekler..odunsuluk.. balzamiklik.. aldehit.. kararinda hayvansilik.. hafiften aromatik bir havasi da var.. zaten mantarimsi bir akor var o da ilginc.. ama yine de esimden iltifat aldirdi ☺️

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Lorenzo Pazzaglia Sex-Sea..
Black Sea parfumunun ana dnasini olusturan marine ve yosun kisimlari azaltilarak gayet guzel turunclarla bezenmiş, biraz ciceksi ve cok az da meyve dokunuslariyla cok yonlu ve guzel bir calisma olmus.. Black Sea guzel ama zorluyor diyenlere mutlaka tavsiye ederim

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
creed.jpg