Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
1000264244.jpg

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Ramon Monegal Cafedelmar

Tam görselde olduğu gibi uzanmışsınız ve hafif hafif rüzgarla gelen yaz gecelerindeki deniz ambiansını kokuyla yaşamak isteyenler için özgün ve farklı bir çalışma .Deniz esintisi ve sahil ambiansıyla duygusal bir atmosfer yaratıyor ama tatlılık var biraz kör alınacak bir parfüm değil kısaca .

1000343393.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Penhaligon’s Legacy of Petra..
özgun bir calisma.. ben daha evvel denediklerimden birseye benzetemedim.. ama icinde kullanilan cay baska cay parfumlerine, licorice (meyan koku) l’heure vertedekine, fennel (rezene) de baska parfumlerdeki kullanimlari andiriyor.. hem cay hem meyan koku hem rezene ile yesil, boozy, ferah tarafi varken parfumun mür, vanilya gibi notalarla da amber tarafina da calisilmis ve birbirini dengeleyen ozgun bir parfüm ortaya cikmis.. cok basarili buldum

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Lalique Pour Homme Equus

Baya eski kafa kokusu geldi bana. Tam babalarımızın traş sonrası sürdüğü eski traş kolonyalıları gibi. Erkek kokusu denilince direk akla gelebilecek kokulardan birisi olabilir.
Hayırlı kandiller cümleten.

1000343894.jpg

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Creed-Green-Irish Tweed.jpg

asaid

Olfaktör Kâşifi
Satış Onaylı
angeliques sous la pluie: karabiberi bol, sönük bir pantone yeşili. basit ve klas. keşke ellena bunu fiyat etiketleri daha uygun bir markaya yapsaydı. belki hali hazırdaki işlerinde bir benzeri mevcuttur. denk gelmek ümidiyle.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
amouage-portrayal-man.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
2. olanı denedin mi kardeşim?
@netron ikisi de 2. diye basliyor zaten..
Ama ilk cikan parfum ikinci cikan intensivo.. ikisini de denedim ben ilk cikan 2. Nawab of oudh parfumu daha cok seviyorum.. baharati, gulu daha cok aliyorum.. ama sonradan cikan 2. Nawab of oudh intensivo da baharat ve gul daha az hissediliyor ve daha cok ana dnasi hissediliyor..
bahsettigim eski 120ml/50ml lik siseler..
Simdi bir de 2. Nawab of oudh intensivonun 88ml lik siseleri cikti onu denemedim

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
@netron ikisi de 2. diye basliyor zaten..
Ama ilk cikan parfum ikinci cikan intensivo.. ikisini de denedim ben ilk cikan 2. Nawab of oudh parfumu daha cok seviyorum.. baharati, gulu daha cok aliyorum.. ama sonradan cikan 2. Nawab of oudh intensivo da baharat ve gul daha az hissediliyor ve daha cok ana dnasi hissediliyor..
bahsettigim eski 120ml/50ml lik siseler..
Simdi bir de 2. Nawab of oudh intensivonun 88ml lik siseleri cikti onu denemedim
Tamam şimdi oldu 120 ML olandı benim gördüğüm. Teşekkür ederim kardeşim.