guerlainlover
Parfüm İzleyicisi
-
Öne çıkan konu
Offfff. King. Bayılıyorum bu parfüme.
Offfff. King. Bayılıyorum bu parfüme.
Bence sen çok sevmezsin bunuPuredistance Gold
@kadir.tbk ustat dokturmussun yine kalemine saglik arada gorelim boyle degerli yorumlarini ozluyoruzYSL M7 Oud Absolu, okadar kaliteli bi koku okadar kaliteli bi harmanı varki koklamaya doyulamayan bi eser.Mandalinanın en tatlı hali reçinelerin en sıcak en dogal en çekici hali.Tabi belli belirsiz ara ara tıbbı yönlü Oud un varlığı sedirin odunsuluğu hafif tütsüsü derken adeta keyif banyosu yaptırıyo.Hele hele bu karlı havalarda nasılda iç ısıtıyo insanın modunu yükseltiyo.Tabi koku Avrupa ülkelerinde Amerikada özellikle müthiş fanları olan hakkında methiyeler dizilen bi eser.Sebebi malum YSL nin Loreal firmasına satılmadan önceki Tom Ford etkisi ve Oud notasının Avrupa parfümlerinde ilk kullanıldığı koku.Zaten reklam afişinde o dönemde çıplak adam eşliginde tanıtılan katoloğu haricinde çöl manzaralı bi tanıtım resmide mevcutki Oud notasına bi gönderme yapılmış.
İlk verisyonuda ara versiyonuda son versiyonuda kullanmış birisi olarak ara versiyonu bulunabilirse şiddetle tavsiye ederim.İlk versiyonda katmanlar iç içe geçmiş şekilde oud un tıbbi yönü ağırken ve çok çabuk tene düşmesi bariz belli iken ,ara versiyonda özellikle harmanın geçişi ufak dokunuşlar bariz belli ve çok çok güzel.
Son güncel olanlar ise çok seyreltilmiş halde dolu dolu bi M7 havasını veremiyo M7 tarihini yansıtmıyo.Alberto Morillas ın 2000 li yılların başında çok satanlar haricinde bana göre en az değer gören kokusu ülkemizde M7 dir.
@kadir.tbk Arso gibisi var miBody Kouros, karlı havalara pek yakıştıramadım tatsız tussuz bi tad verdi.
Böyle soğuklarda daha reçineli dumansı kokular dahada keyifli oluyor![]()