Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000154431.jpg

kadir.tbk

Koku Meraklısı
YSL M7 Oud Absolu, okadar kaliteli bi koku okadar kaliteli bi harmanı varki koklamaya doyulamayan bi eser.Mandalinanın en tatlı hali reçinelerin en sıcak en dogal en çekici hali.Tabi belli belirsiz ara ara tıbbı yönlü Oud un varlığı sedirin odunsuluğu hafif tütsüsü derken adeta keyif banyosu yaptırıyo.Hele hele bu karlı havalarda nasılda iç ısıtıyo insanın modunu yükseltiyo.Tabi koku Avrupa ülkelerinde Amerikada özellikle müthiş fanları olan hakkında methiyeler dizilen bi eser.Sebebi malum YSL nin Loreal firmasına satılmadan önceki Tom Ford etkisi ve Oud notasının Avrupa parfümlerinde ilk kullanıldığı koku.Zaten reklam afişinde o dönemde çıplak adam eşliginde tanıtılan katoloğu haricinde çöl manzaralı bi tanıtım resmide mevcutki Oud notasına bi gönderme yapılmış.
İlk verisyonuda ara versiyonuda son versiyonuda kullanmış birisi olarak ara versiyonu bulunabilirse şiddetle tavsiye ederim.İlk versiyonda katmanlar iç içe geçmiş şekilde oud un tıbbi yönü ağırken ve çok çabuk tene düşmesi bariz belli iken ,ara versiyonda özellikle harmanın geçişi ufak dokunuşlar bariz belli ve çok çok güzel.
Son güncel olanlar ise çok seyreltilmiş halde dolu dolu bi M7 havasını veremiyo M7 tarihini yansıtmıyo.Alberto Morillas ın 2000 li yılların başında çok satanlar haricinde bana göre en az değer gören kokusu ülkemizde M7 dir.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
YSL M7 Oud Absolu, okadar kaliteli bi koku okadar kaliteli bi harmanı varki koklamaya doyulamayan bi eser.Mandalinanın en tatlı hali reçinelerin en sıcak en dogal en çekici hali.Tabi belli belirsiz ara ara tıbbı yönlü Oud un varlığı sedirin odunsuluğu hafif tütsüsü derken adeta keyif banyosu yaptırıyo.Hele hele bu karlı havalarda nasılda iç ısıtıyo insanın modunu yükseltiyo.Tabi koku Avrupa ülkelerinde Amerikada özellikle müthiş fanları olan hakkında methiyeler dizilen bi eser.Sebebi malum YSL nin Loreal firmasına satılmadan önceki Tom Ford etkisi ve Oud notasının Avrupa parfümlerinde ilk kullanıldığı koku.Zaten reklam afişinde o dönemde çıplak adam eşliginde tanıtılan katoloğu haricinde çöl manzaralı bi tanıtım resmide mevcutki Oud notasına bi gönderme yapılmış.
İlk verisyonuda ara versiyonuda son versiyonuda kullanmış birisi olarak ara versiyonu bulunabilirse şiddetle tavsiye ederim.İlk versiyonda katmanlar iç içe geçmiş şekilde oud un tıbbi yönü ağırken ve çok çabuk tene düşmesi bariz belli iken ,ara versiyonda özellikle harmanın geçişi ufak dokunuşlar bariz belli ve çok çok güzel.
Son güncel olanlar ise çok seyreltilmiş halde dolu dolu bi M7 havasını veremiyo M7 tarihini yansıtmıyo.Alberto Morillas ın 2000 li yılların başında çok satanlar haricinde bana göre en az değer gören kokusu ülkemizde M7 dir.
@kadir.tbk ustat dokturmussun yine kalemine saglik arada gorelim boyle degerli yorumlarini ozluyoruz

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
Jo malone - ginger biscuit cologne
Adından belli olduğu şekilde gerçekçi tatlı - acı baharatlı zencefilli kurabiye kokusu. Erkeklere yakışan bir gourmand olduğunuda düşünüyorum

MarlboroSuperLight

Guest
Anka kuş betwixt and between
Evet ismi oldukça zor.
Güllü pudralı sıcak azcık hayvansı birşeyler var. Bircok parfumu bana cagirisitirdi mesela, acilisinda lorenzo villoresi musk parfumu, duşüşünde ise kilian criminal of love'ın harika safran kullanımı mevcut , hatta bazende ağız kamaştıran buram buram meyve çağrışımı olmadan slow explosions imaginary A. Çağrıştırdı.
Ali erkekli bravo..

Makedon

Esans Keşfi
Amouage Guidance;
Çevresi, kullanıcıyı baymamak adına birtakım şeyler ve çiçeksilikle süslenmiş; bademi, hindistancevizi ve sütü/kaymağı kallavi keşkül kokusu. Öyle anlatıldığı gibi fındık falan almadım. Direkt bende bu keşkül. Ancak keskin açılışı ve atlatılası ilk yarım saat sonrası hoş terli bir kirlilik ortaya çıkıyor işte bence can alıcı nokta tam da burası. Zannediyorum ki sevmek yada nefret etmek konusunda insanların ayrıştığı yer bu muallak havayı yaratan hoş kirlilik. Ben seven taraftayım. 46'yı denemedim, denedikten sonra kararımı verip kendime bir şişe edineceğim gibi görünüyor. Çok güçlü olduğunu da belirtmek isterim.