Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Osmnrc17

Moderator
Yönetici
Moderator
Tiziana Terenzi Kirke

Ekli dosyalar

• IMG_6150.jpeg
    IMG_6150.jpeg
    453.5 KB · Görüntüleme: 33

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Masque Milano Russian Tea

Serin rüzgarlı akşamlarda kullanmayı sevdiğim parfümlerden en başta geleni. Bence mükemmel bir yeşil çay, nane ve kururken o güzel naif deri noktasını gerçekten seviyorum.
Genel beğeni olmayabilir ama parfümle İlgilenen kişilerin seveceğini ve denemesini düşündüğüm bir parfüm.

1000241409.jpg

Murat

Koku Meraklısı
Günaydınlar bugün hava baya sıcak creed smw ile birlikteyiz (2014). Baya performanslı hafif dumansı yapısı da var güncellerin en az 5 katı diyebilirim :))

Ekli dosyalar

• creddddd.jpg
    creddddd.jpg
    386.5 KB · Görüntüleme: 32

Makedon

Esans Keşfi
Bugün Amouage Gold Man sıktım. Hava biraz sıcaktı ama sorun yapmadı
Zamanında dekantlar ile çok git gel yaşadığım bir parfüm oldu. Misk tarafı biraz daha kalın gelseydi şişeyi anında kapardım ancak bende çiçekler ve yine onların yağlı hissi hep baskın gelip o patlama yapması gereken o anı hep seyreltti. Sizde durum nedir?

MarlboroSuperLight

Guest
Micallef ylang in gold
Biraz zaman önce jeremy üstadın bu kokuyu koklayarak geri taklalar ve şınav çektiğini , bir kurt gibi uluyuşundan sonra deneme listeme almıştım.
Dekant edindim ve bulamaç formda grili-sarılı , simli mi simli salladıkça renk değiştiren bir sıvı ile karşılaştım.
Kağıda sıkmak istedim , 4 bira sonrası ucuz kokoreç yemişcesine bir portre çıkarttı sağolsun.
Ekşi tuzlu kısa açılış sonrası , tatliş bir kürklü kadın figüru belirdi hayalimde.
Yine karavana yine boşa atılan para.
Keşke kokoreç yeseydim...

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Micallef ylang in gold
Biraz zaman önce jeremy üstadın bu kokuyu koklayarak geri taklalar ve şınav çektiğini , bir kurt gibi uluyuşundan sonra deneme listeme almıştım.
Dekant edindim ve bulamaç formda grili-sarılı , simli mi simli salladıkça renk değiştiren bir sıvı ile karşılaştım.
Kağıda sıkmak istedim , 4 bira sonrası ucuz kokoreç yemişcesine bir portre çıkarttı sağolsun.
Ekşi tuzlu kısa açılış sonrası , tatliş bir kürklü kadın figüru belirdi hayalimde.
Yine karavana yine boşa atılan para.
Keşke kokoreç yeseydim...
Bu betimlemelerden dolayı merak uyandırdı 😃