En sevdiğim parfümlerimden birisi. 2017 mevcut elimde sıkmaya kıyamıyorum.Bugün günlerden Amouage Beach Hut Man
Bende forum splitinden almıştım. Eğer sizin şişeden ise evet 2017 batch çok iyiymiş.En sevdiğim parfümlerimden birisi. 2017 mevcut elimde sıkmaya kıyamıyorum.
Yok ben o şişeden vermem kimseyeBende forum splitinden almıştım. Eğer sizin şişeden ise evet 2017 batch çok iyiymiş.
Öğle saatlerinde koluma sıkmıştım. Hala kokusunu alıyorum. Çok iyi koku.Bugün günlerden Amouage Beach Hut Man
Zamanında dekantlar ile çok git gel yaşadığım bir parfüm oldu. Misk tarafı biraz daha kalın gelseydi şişeyi anında kapardım ancak bende çiçekler ve yine onların yağlı hissi hep baskın gelip o patlama yapması gereken o anı hep seyreltti. Sizde durum nedir?Bugün Amouage Gold Man sıktım. Hava biraz sıcaktı ama sorun yapmadı
Bu betimlemelerden dolayı merak uyandırdıMicallef ylang in gold
Biraz zaman önce jeremy üstadın bu kokuyu koklayarak geri taklalar ve şınav çektiğini , bir kurt gibi uluyuşundan sonra deneme listeme almıştım.
Dekant edindim ve bulamaç formda grili-sarılı , simli mi simli salladıkça renk değiştiren bir sıvı ile karşılaştım.
Kağıda sıkmak istedim , 4 bira sonrası ucuz kokoreç yemişcesine bir portre çıkarttı sağolsun.
Ekşi tuzlu kısa açılış sonrası , tatliş bir kürklü kadın figüru belirdi hayalimde.
Yine karavana yine boşa atılan para.
Keşke kokoreç yeseydim...
Isola blu vazgeçtirir ama onunda fiyatı malum.Bugün bana, vazgeçemediğim parfümler arasında olan Terre d'Hermes eşlik ediyor.