Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Montale İnfinity
Erik ve kirazın tatlı uyumu.

1000204572.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Molinard les fleurs Rose..94 çıkışlı en gerçekçi gül kokularından.Harman yalın ama malzeme kalitesi üst düzey.Güle eşlik eden karanfil dokunuşu çok başarılı.
@hotu
Molinard ambre lumiard ve patchouli parfumlerini koklama firsatim olmustu gercekten basyapit niteliginde parfumler..
Bunu da en yakin zamanda denemek isterimki kaliteli gül parfumlerinin bende ayri yeri var

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Jovoy Les Jeux sont Faits

Bu parfüm eski köy evlerindeki sandığı açınca gelen o eskimiş ağaç kokusunu hatırlattı bana. Baharatlı sıcak bir rom dolu ağaç bir fıçı havası var. Sıktıktan sonra yavaşça yumuşuyor ve tozlu bir hal alıyor. Genel olarak maskülen ve genel beğeniye uzak bir parfüm olduğunu düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 112
Sandik kokusunu cok ozledim, enteresan bi kokuya benziyor.Listeme ekledim👍

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Pahali olduguna dair bolca feedback gelse de aslinda Seven Gates kokularinin kalitelerinin gayet iyi oldugunu fark ettim ve o kaliteye fiyatlarinin normal oldugunu dusunuyorum

1) Clean Slate : daha evvel denk gelmedigim deri yorumlarindan.. boozy tarafi var, yesil tarafi var, animaliklik var ve guzel harmanlanmis.. tam kis kokusu benim favorim ve siseli olarak koleksiyonuma kattiklarimdan. Lakin herkesin zevkine gitmez, bilginize

2) Semazen : ayni sekilde daha evvel denk gelmedigim bir aromatik yorumu ve genel begeniye de uygun hatta asiri sicaklar haric 4 mevsimde giyilebilir.. lavanta bastan sonra hakim kakule de cok guzel islenmis ama beni asil vuran hem absinthe hem de wormwood un birlikte kullanilmis olmasi hem de rahatsiz etmemesi icin vanilya ve tonka bean kullanilmis.. haricinde bir cok nota da kompozisyonu derinlestirmis ve zenginlestirmis.. siseli koleksiyonuma kattiklarimdan..

3) Immortal Shade : Adacayi notasini cok severim ve mürle de harika dengelenmis.. ancak daha ziyade gurme bir koku cizgisinde kalmis.. gurme koku sevenlere ve adacayini sevenlere mutlaka denemeleri tavsiye ederim.. bu da siseli alinir tabiki slate ve semazenden sonra..

4) Heroin : Daha ziyade irisi pudrali olarak sevenlere giden bir kompozisyon olmus sanki yukaridakilerin kalitesinde degil gibi geldi bana ama yine de guzel genel begeni kokusu.

Son düzenleme:

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Amouage interlude woman
Her ne kadar kadin gibi gorunse biraz tatliligi haric maskulene yakin ama tatliligindan oturu unisex denilebilir.

Parfum cok kompleks ve notalari ayirt etmesi zor malesef.
Genel kompozisyon itibariyle amber ana temali baharatli odunsu tatli bir parfum.
Benim en cok hosuma giden kismi ceviz ve marigold cicegi dokunuslari parfume ozgunluk katmis. Bal da cok yumusak sekilde islenmis ve baymiyor
Sillage ve kalicilik da ust seviyelerde