AbbathDoom
Koku Meraklısı
-
Öne çıkan konu
- #1,001
Merhaba eski batch performans olarak çok yeterliydi yenisini denemedim. Fark var diyorlar ama bir karşılaştırmak lazım.Merhaba Vibrato da hangi batchi öneriyorsunuz
Made in france mi made in italy mi daha iyi
Alacağım ama karar veremiyorum
Ooouuuwww vayntıç.
Nası begendin mi ?
Evet çok güzel çok temiz kokuyor. Ama sürekli sıkarmıyım o konuda bazı şüphelerim varNası begendin mi ?
Çok naif ve gerçekten çok güzel bir koku. Ama sanki tene çabuk yaklaşıyor gibi geliyor bana.VAN CLEEF&ARPELS... BOIS DOR'E
En lerimin icinde olan yıllardır severek kullandigim parfum... Odunsu, bagirmayan az tatli vanilya, hafif badem, tonka ve hafif misk karisimi... Denedikten sonra bu tonda bu ayarda bu nota karisiminda arayacaginiz baska koku yok... Sonra digerlerini zaten begenmezsiniz...
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dogru diyorsunuz... Ancak hafif silik tavri olmasaydi market kokularindan farki olmazdi... Deli gibi bagiran kokularin ortak ozelligi cakmalarinin cok olmasi, cogunlugun kullanmasi , şıklık hissi uyandirmamasi gibi geliyor bana... Mesela Kirke ... Nerdeyse butun ulke Kirke kokuyor... Cok satıyor..( Her kose basinda cakmasi var) Bir parfumun cakmasi coksa ben o parfumden soguyorum... Alex II , Angel Share gibi...Çok naif ve gerçekten çok güzel bir koku. Ama sanki tene çabuk yaklaşıyor gibi geliyor bana.
Çok güçlü koku ama yaz için bu tarz koku bulmak çok zor koku geçişleri olsun bence eşsiz bir koku Hindistan Cevizi rom kullanımı beyaz cicek yeşil herşey icice olmuş tam niş son zamanlarda çıkan o kadar parfümden en iyi işlerdenEvet çok güzel çok temiz kokuyor. Ama sürekli sıkarmıyım o konuda bazı şüphelerim var![]()