Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Jari

Esans Keşfi
Straight to heaven

Alkolle yıkanmış tozlu, kafurlu paculi ile sedir ağacı. Bir tutam da tatlılık eşlik ediyor. Kokular farklı olsa da burada kullanılan paculi bana bracken mandeki paculiyi anımsatıyor.
Performansı da istenen fiyatı da rezalet. Yine de splitlere falan bir nebze kabul edilebilir fiyatlara geliyor.
Hele bir de bunun extremesi var ki ne desem bilemedim. Koku olarak düz ve extreme arasında ne fark var hatırlamıyorum ama genel olarak extreme ile çok benzer kokuyor. Ama ona istenen fiyatlar rezaletin de ötesinde.40dk kokan mala mlsi 200-300 hatta 400 istemek bilemedim..

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
dior-home-intense.png

Jari

Esans Keşfi
Danger

Heritageden bağımsız olarak değerlendirmek mümkün değil. Zaten sıkar sıkmaz anında heritage canlanıyor kafada ama buna bir kopya diyemem. En fazla esinlenme, ilham alma derim.

Heritagenin yoğun bergamotu ve yeşil aromatikleri yerine limon ve farklı olarak acayip yakışan bir tarhun, karanfil çiçeği yerine daha unisex çiçeksi orta kısım, tabanı ise daha saydam. Tonu azaltılmış paculi ve aşağı kalitede bir sandal.
Herşeye rağmen kendi başına çok güzel koku.
Özetle modern fresh heritage cologne.

Makedon

Esans Keşfi
Danger

Heritageden bağımsız olarak değerlendirmek mümkün değil. Zaten sıkar sıkmaz anında heritage canlanıyor kafada ama buna bir kopya diyemem. En fazla esinlenme, ilham alma derim.

Heritagenin yoğun bergamotu ve yeşil aromatikleri yerine limon ve farklı olarak acayip yakışan bir tarhun, karanfil çiçeği yerine daha unisex çiçeksi orta kısım, tabanı ise daha saydam. Tonu azaltılmış paculi ve aşağı kalitede bir sandal.
Herşeye rağmen kendi başına çok güzel koku.
Özetle modern fresh heritage cologne.
Başlangıcındaki tarhun/kereviz ve kokunun genelindeki yağmur suyu/lağım karakterli bulanık ambregris biraz itici olsa da koku oturdukça gerçekten hoş bir hal alıyor. Roja'nın işleri ayrıca çok ağır ağır ilerleyip her kaçırılan anda yeni bir şeyi de sunup gitmiş oluyorlar bu yüzden dekanttan boş günlerimde onları pür dikkat izlemeye ayırıyorum. Danger çok hoş iş.

H.Dalyan

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Bois İmperial Extrait

Önceki EDP versiyonuna benzer bir koku fakat daha odunsu ve daha keskinliği alınmış gibi. Kurudukça çok daha güzel bir hale geliyor ve az da olsa gül hissediliyor. Performans ve yayılımını tartışmaya gerek yok.

1000269824.jpg