Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
IMG_6499.jpeg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Soleil De Grace Patchouli Dream 👌🏼
Harika bir calisma.. Patchouli sevmeyenlerin bile sevebilecegi bir tarzda islenmis. Bir Türk markasi olmasiyla da gurur duydum acikcasi kalitesinden oturu

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Tom Ford Fucking Fabulous

Vanilyanın güzel kremsi ve hafif tatlılığıyla harmanlanmış güzel bir lavanta kokusu.
Lavanta notasını çok seviyorum ama bu feminen kısma daha yakın olduğunu düşünüyorum. Kısaca temiz ve güzel bir koku.

1000270262.jpg

TheLifeRead

Parfüm İzleyicisi
Frederic Malle - Synthetic Jungle
Aromatik , yeşil , çiçeksi hissiyat genel olarak başrolü çekiyor hafif destekleyen freş yapı mevcut , taptaze yeşil bi alan canlandıran tarzda , yağmurlu ve serin ilkbahar günleri için FrenchLover ile birlikte markadan ara ara kullanacağım sanatsal bir çalışma.
IMG_6503.jpeg

Kangal58

Olfaktör Kâşifi
Günaydın arkadaşlar bugün
Shl777 - venom incarnat kullandım
Yapay meyve kullanımı biraz mumsu hissiyatı veriyor, Zamanla makyaj malzemesi gibi kokuyor yani tamamen kadın parfümü bence. Yine başarısız kör alış...

Faust9

Parfüm İzleyicisi
Gündüz Eau Sauvage Parfum. Narenciyeli, odunsu ve elemisi bol bir fougere. Akşam da Ajmal Purely Orient Saffron. İsminin aksine oryantal değil daha çok gotik koktuğunu düşünüyorum. Bol dumansı, hayvansı bir oud. Ona eşlikci olarak deri var. Dumansılık ve hayvansı tabiat da yumuşak notalarla çok iyi kırılmış. Açılıştaki kalite hissi her zaman devam ediyor. Benzersiz bir iş...