Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Lorenzo Pazzaglia Esco Pazzo..
Markanin kalite islerinden.. hem aromatik, hem guzel baharatli, hem ferah ve yesil, kararinda tatli/meyve dokunuslu..4 mevsim giyilebilir, performans ust seviyelerde..

SPEEDMASTER*

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Vertus Chaos (eski batch)

Şişelere bakarken yine elim gitti ve sıktım. Gerçekten en iyi işlenmiş deniz yosun aroması olabilir. Performansına gelirsek daha sıkarken bile sanki vücudumu delip geçiyor gibi hissediyorum 😃 performans ve yayilim aşırı iyi.

file_00000000dc0c61f496d292f73fee8fe2.png

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Cerruti Nino Cerruti Pour Homme (80 li yillarin dekantindan).. kokuyu tarif etmek beni aşıyor.. hem zenginligiyle hem derinligiyle mukemmel bir harmani var.. yesil aromatiklerin en iyilerinden bu kadar diyebilirim.

netron

Moderator
Yönetici
Moderator
Satış Onaylı
Amouroud-silver-birch.png

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Royal Crown Tenebra..
gayet dogal hissettiren sumbulteber, yasemin parfumu.. indoliklik ile hayvansilik verilerek unisex cizgisine yaklastirilmis.. diger yandan beyaz cicekler haricinde de zengin bir icerigi var.. sumbulteber ve yasemin severlerin mutlaka denemesi gerekenlerden..

kadir.tbk

Koku Meraklısı
Full Metal Jacket Pour Home, yıllar önce bi vesile ile denemiş çok begenmiştim.
Bi şekilde şimdi şişeli almak nasip oldu.
Hala aynı duygular.Böyle arada kalmış ucuz diye konuşulmuyo diye Fragda linki yok diye dönüp yüzüne bakılmayan parfümlerden.
Creed S.and Wood un çok daha dolu kopyası değil , ama tarzı benziyo desem kim inanır bana.Aynı isimle çekilmiş filmide mevcut gayet güzel 1987.

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Nishane Wulong Cha.. yazlik ferah çay parfümü.. baslangicta olan turunclar ve sonradan devreye giren incir de cabasi.. cay, turunc, incir bu üçlüyü seviyorsaniz bu parfum sizlik.. pek benzeri de yok

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Les Liquides Imaginaires Fortis.. Black Afganonun bir iki versiyon daha giyilebilir, hafif versiyonu ama yine de yeterince kuvvetli.. Odunsu, ud kullanimli, topraksi, dumansi, biraz tozlu cok az da tatli bir calisma.. ayrica burdaki odunsu, ud ve tozlu kismi bana Kilian Cruel intentions da kullanilan sandalwood, oudu ve pudramsiligi animsatti. Kislik guzel calisma.. Black Afganoyu hem sevip ama sert diyenlere tavsiye ederim

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Satış Onaylı
Aedes de Venustas Copal Azur.. nota piramidi fragda gorundugu gibi degil kesinlikle oncelikle onu soyleyeyim.. ana temasi dumansilik.. bu dumansiliga reçine kararinda baharat, patchouli, amber eslik ediyor.. ama beni en cok etkileyen ve parfumu ozgun hale getiren kismi ozonik dokunus ve tuzluluk.. bu ikisi parfumu baska biryere tasimis ve hemen hemen dört mevsim giyilebilir hale getirmis.. cok basarili..
Parfumoru zaten dumansi/tütsü temali alanda basarili calismalara imza atan Bertrand Duchaufour.