Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

hotu

Esans Keşfi
Amouage interlude woman
Her ne kadar kadin gibi gorunse biraz tatliligi haric maskulene yakin ama tatliligindan oturu unisex denilebilir.

Parfum cok kompleks ve notalari ayirt etmesi zor malesef.
Genel kompozisyon itibariyle amber ana temali baharatli odunsu tatli bir parfum.
Benim en cok hosuma giden kismi ceviz ve marigold cicegi dokunuslari parfume ozgunluk katmis. Bal da cok yumusak sekilde islenmis ve baymiyor
Sillage ve kalicilik da ust seviyelerde
Epic woman favorim olsa da bu da güzel koku hocam

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000137330.jpg
Maison Francis Kurkdjian amrys homme extrait

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Bugün Yves Rocher the vert.
Eğer bir gun once, yarin ne sıkacağımı düşünmediysem, sabahta fazla vakit yoksa sıktığım kokulardan biridir. Yeşil çaylım, güvenli limanım benim😇

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Takaslarla koleksiyonda
Dom Rosa Millesime
Histoires De Parfums Fidelis
Masque Milano Kintsugi
yerlerini aldilar
Dom rosa millesimeye aşığım. Uzun süredir bir gül parfümü ilk koklayişta beni bu kadar şaşırtmamıştı. Sanırım sampanyadan dolayı ekşi bir havasi var. Kulaga garip geliyor ama ekşi kokulari seviyorum.

Fidelisle anlaşamadım, fazla yoğun, fazla karışık geldi bana.
Kintsugiyi ufak bir dekant olarak denemiştim. Güzel olduğunu hatirliyorum ama aklimda kalmamis, aksam tekrar denemeliyim😊

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Dom rosa millesimeye aşığım. Uzun süredir bir gül parfümü ilk koklayişta beni bu kadar şaşırtmamıştı. Sanırım sampanyadan dolayı ekşi bir havasi var. Kulaga garip geliyor ama ekşi kokulari seviyorum.

Kintsugiyi ufak bir dekant olarak denemiştim. Güzel olduğunu hatirliyorum ama aklimda kalmamis, aksam tekrar denemeliyim😊
@Waterproof o eksimsi hava pomelo ile sampanyanin birlikte kullanilmasindan ortaya cikmis sanki.. ve sonuna kadar da eslik ediyor.
Eksi parfumler seviyorsaniz; cypriol oil, nagamortha notalarinin hissedildigi, baskin oldugu parfumleri tercih edebilirsiniz.
Promise, shem gibi.
Haricinde costume national 21 i denemenizi tavsiye ederim

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici

@Waterproof kintsugi icin yorumlarinizi bekliyorum

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
Delina deneme fırsatım olmadı maalesef 🥲
Fragta benzetilmiş ama sanki deri var farklı bir kombinasyonu var konsantrasoyunuda cok yüksek, delina dan daha iyi bir çalışma gibi sanki dekant ve sample bu markanın cok pahalı deneyesim gelmedi bir türlü ama son zamanların en başarılı markası başarılı parfömürlerle :)))