Neler yeni

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

YachtClubDeMonaco

Koku Meraklısı
Bunu listeye ekledim

@berkantcelik @Msurhakd @parfumveotesi @H.Dalyan @kokuguncesi

İsmini etiketlemediğim ve koleksiyoner olan arkadaşlarımda cevaplayabilir.

Size ek bir şey soracağım.

Siz benim yerimde olsanız Roja de la nuit 1 mi alırdınız de la nuit 2 mi alırdınız?

Birde şunu soracağım

Roja da koleksiyonunuza katmak istediğiniz 4 parfüm alacak olsanız seçimleriniz hangileri olurdu ?
PDLN1 ve 2’yi denemeden almanizi onermem. Ben ikisini de begenemedim pek acikcasi. Siralamam 3-1-2 seklinde.

4 Roja icin de;
Reckless PH, Diaghilev, Fetish PH ve Isola Blu derdim galiba.

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Fragta benzetilmiş ama sanki deri var farklı bir kombinasyonu var konsantrasoyunuda cok yüksek, delina dan daha iyi bir çalışma gibi sanki dekant ve sample bu markanın cok pahalı deneyesim gelmedi bir türlü ama son zamanların en başarılı markası başarılı parfömürlerle :)))
Quentin sabah 8 aksam 5 calisiyor gibi çalisip durmadan parfüm yapiyor😅

Waterproof

Parfüm İzleyicisi
Papillone Epona
Artisan markalardan Papillonun 2024 de cikarttigi parfum.. koku gercek sabunsu ve yesilin de oldugu deri kokusu .. farkli bir deri yorumu.. sabunsu notayi cok sevmedigim halde burda bayagi kaliteli ve guzel islenmis.. ozgun deri kokusu arayanlara denemelerini tavsiye ederim
Bir deri aşığı olarak listeme ekledim😊

Murat

Koku Meraklısı
2016 ilk uretim russian leather kalite kokuyor 🙏
1000174215.jpg

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Vertus Oud Noir
Bir koleksiyoner arkadasimin vesilesiyle tanistim cok ovuyordu gercekten markanin en iyi parfumlerinden, ozgun bir calisma.
The spirit of dubai tarzi zengin icerigi var.
Odunsu meyveli aromatik bir koku

Msurhakd

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Pineward Cotswold
Yanik odunsu ve dumansi ve alttan gelen çam kokusu.. baslarda biraz cilali odun kokusu da var gibiydi hatta ara ara ferahlik veren bir akorda vardi ama sonrasinda basta da baskin olan soba kurumu gibi yanik ve dumansi bir odunsu kokuya donuyor tamamen
Siseli alinacagini dusunmuyorum ama denenmesini tavsiye ederim

necfragrance

Moderator
Yönetici
Moderator
1000109565.jpg

Matiere Premiere crystal saffron, performans arayanlar icin bir marka bide üzerine extraitleride var. Kokuya gelecek olursak Ganymede seviyorsanız bunuda seveceksiniz biraz benzer 4 tane nota var toplam da ancak daha fazla nota var bana göre misk ,safran, Ambroxan ve tütsü bu kadar. misk ve safran ile açılış yapıp yoğun Ambroxan şekilde devam edip rahatsız etmeyecek şekilde bir tütsü devre giriyor. Ve bu şekilde kapanıyor.

Kangal58

Parfüm İzleyicisi
İyi akşamlar cümleten kandiliniz mübarek olsun bugün hugo boss the scent elixir kullandım başlarda gelen boğaz yakan acılığu geçtikten sonra daha yumuşayıo hafif meyvemsş hafif vanilyamsı bir kokuya dönüşüyor

hotu

Esans Keşfi
Versace Dreamer.. Ciceksi notalarla inşa edilmiş nostaljik rüya.Herşey çok dengeli, çok hafif baharatlı ve aromatik,hafif tozlu ve sabunsu, doğal tatlılık,herşeyi dengeleyen amber ve ön planda tütün çiçeği.Her kullanımda saygım artıyor 🌜

berkantcelik

Koku Meraklısı
Bunu listeye ekledim

@berkantcelik @Msurhakd @parfumveotesi @H.Dalyan @kokuguncesi

İsmini etiketlemediğim ve koleksiyoner olan arkadaşlarımda cevaplayabilir.

Size ek bir şey soracağım.

Siz benim yerimde olsanız Roja de la nuit 1 mi alırdınız de la nuit 2 mi alırdınız?

Birde şunu soracağım

Roja da koleksiyonunuza katmak istediğiniz 4 parfüm alacak olsanız seçimleriniz hangileri olurdu ?
Bendeki diğer rojaları söylemiş olayım hocam. Oligarch, Burlington, Reckless.

Jari

Esans Keşfi
Opium secret de parfum

Opium(1977) a göre baharatlı kısımları azaltılmış balzamik yönüne ağırlık verilmiş harika bir floral oryantal parfüm. Mür sevenlerin mutlaka koklaması gerekiyor.
Sıcak, şehvetli ve cüretkar..